breaking news Νέο

Σταθμός φόρτισης, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα, έξυπνη στάθμευση και άλλα «Hi-Tec» στο δήμο Νάουσας!

  • Σταθμός φόρτισης, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα, έξυπνη στάθμευση και άλλα «Hi-Tec» στο δήμο Νάουσας!
  • Σταθμός φόρτισης, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα, έξυπνη στάθμευση και άλλα «Hi-Tec» στο δήμο Νάουσας!

Μέχρι τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν οι προμήθειες εξοπλισμού, μέσω του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που χρηματοδοτείται από την ΠΚΜ, ώστε να καταστεί η Νάουσα…. HI TEC πόλη!  Το σχέδιο περιλαμβάνει σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης αντίστοιχων ηλεκτρικών οχημάτων (αυτοκίνητα και ποδήλατα), εφαρμογή έξυπνης στάθμευσης και αντίστοιχης έξυπνης κάρτας του δημότη και άλλα σημαντικά έργα, για μια πόλη του 21ου αιώνα. Αυτά ανακοίνωσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, λέγοντας ακόμη ότι στα τέλη του φετινού φθινοπώρου θα δημοπρατηθεί  διαγωνιστική διαδικασία ολιστικής μελέτης για τη σύνδεση των αναπλάσεων στο  δημοτικό πάρκο, στο πρανές της Αράπιτσας, αλλά και το αστικό κέντρο, που συνδέεται με τις συγκεκριμένες περιοχές παρέμβασης

Για έργο που έρχεται από πάνω (Περιφέρεια) προς τα κάτω (δήμος) έκανε λόγο ο κ. Καραμπατζός. «Από υποσχέσεις χορτάσαμε, έργα θέλουμε και μάλιστα χειροπιαστά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναγκαία και επιτακτική  χαρακτήρισε την υλοποίηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, ο κ. Ρίζος.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Καραμπατζός δεν θέλει να κατανοήσει το έργο μας. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του να μειώσει ένα έργο, ως προεκλογικό και πρόχειρο. Το σχέδιο θα υλοποιηθεί σταδιακά. Δεν υπάρχει ούτε ένα ευρωπαϊκό έργο, που να μην ενταχθήκαμε, αφού και γνώση έχουμε και δυνατότητες. Στα τέλη του φθινοπώρου  θα προχωρήσουμε και τη δράση ύψους 970.000 ευρώ, που αφορά την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Φέραμε 3,5 εκ. ευρώ στη Νάουσα, που δεν μας χαρίστηκαν. Η Κατερίνη με τριπλάσιο πληθυσμό πήρε 2,5 εκ.», απάντησε ο κ. δήμαρχος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής