breaking news Νέο

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 28/12/2023 και ώρα 10:00, με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για «Προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2022-2024» της προμήθειας Υγρών Καυσίμων (Ομάδες Α, Γ, Δ, ,Ε, ΣΤ, Ζ).

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινών αναδόχων για «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βέροιας» για το «ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣTIKO ΣΩΜΑ» της Ομάδας Γ΄ «ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ» της αρ. 63268/21-11-2023 διακήρυξης.

ΘΕΜΑ

3ο

Αποδοχή ή μη υπεύθυνων δηλώσεων και έγκριση ή μη παράτασης των προσφορών του διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για τη συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων και προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων για δύο έτη» για τα είδη των υποομάδων Α1, Α2, Α5, Α6, Α7, Α9, Β1, Β3, Β4 και Β6 της αρ. 63027/14-12-2022 διακήρυξης του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

4ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνηση οχημάτων του Δήμου.

 

Η Συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα λόγω της αναγκαιότητας για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων και λόγω προθεσμιών αλλά και λόγω λήξης του έτους 2023 για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής