breaking news Νέο

Επίσκεψη κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

  • Επίσκεψη κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Νοσοκομείο Βέροιας
  • Επίσκεψη κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Νοσοκομείο Βέροιας
  • Επίσκεψη κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Νοσοκομείο Βέροιας
  • Επίσκεψη κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, με πρωτοβουλία της  Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, κλιμάκιο αποτελούμενο από τους βουλευτές κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, κ. Τάσο Μπαρτζώκα, τους πρόεδρους  Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή, ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας κ. Βαγγέλη Παλιούρα, ΟΝΝΕΔ κ. Αλέξανδρο Αλαγκιοζίδη, επικεφαλής Τομέων και μέλη της Διοίκησης της Δ.Ε.Ε.Π.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ηλία Πλιόγκα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους, να ξεναγηθούν στους νέους σύγχρονους και τους ανακαινισμένους χώρους της υγειονομικής μονάδας.

Τόσο από τις επιμέρους συναντήσεις στα διάφορα τμήματα όσο και στη σύσκεψη που ακολούθησε, στην οποία ο Διοικητής ανέφερε τα σημαντικά επιτεύγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, βγήκαν άριστα συμπεράσματα που επιβεβαιώνουν πως το Νοσοκομείο Βέροιας πρωταγωνιστεί στον υγειονομικό χώρο με την ανάπτυξη εγκαταστάσεων, υλικοτεχνικής υποδομής και την στελέχωση με ικανό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ενώ είναι διαρκής η προσπάθεια του για ένταξη νέων τεχνολογιών με τη απορρόφηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έθεσε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάθεση των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, προτάσσοντας το θέμα της Δημόσιας Υγείας ως μια από τις σπουδαιότερες προτεραιότητες της.  

Στην επίσκεψη και στις ενημερώσεις συμμετείχαν η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χριστίνα Ματέι, η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Προσωπικού κ. Δήμητρα Πραντζίδου, η Τομεάρχης Χειρουργικού Τομέα κ. Δήμητρα Βενιοπούλου, ο Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν.Β. κ Ηλίας Νοβάκης και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Τζωρτζίνα Αθανασίου και Εύη Βαρακλή.

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής