breaking news Νέο

Αποτελέσματα Αθλητών ΣΧΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκι και Σκι Δρόμων Αντοχής

  • Αποτελέσματα Αθλητών ΣΧΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκι και Σκι Δρόμων Αντοχής
  • Αποτελέσματα Αθλητών ΣΧΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκι και Σκι Δρόμων Αντοχής
  • Αποτελέσματα Αθλητών ΣΧΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκι και Σκι Δρόμων Αντοχής

Το «βάπτισμα του πυρός» πήραν οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρόμου Ορειβατών Βεροίας, στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκι και Σκι Δρόμων Αντοχής, το Σαββατοκύριακο 24-25/2, στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου !

Συγκεκριμένα στο Αλπικό Σκι στο αγώνισμα combi GS, συμμετείχαν στην κατηγορία Παμπαίδων ο Τσιγκογιάννης Νικόλαος (25ος), ο Τσιαπανίτης Απόστολος (43ος) και ο Πελαλίδης Γιώργος (44ος), ενώ στην κατηγορία Παγκορασίδων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα η Κουκουτέγου Χρυσούλα (29η) και η Μαρμαρά Δέσποινα (34η).

Στο Σκι Δρόμων Αντοχής, στο αγώνισμα XC Cross, συμμετείχαν για το ΣΧΟΒ 3 κορίτσια στην κατηγορία Παγκορασίδων. Η Μπουτσακτσή Μαρίνα τερματίζοντας 5η ! η Νταούφα Σοφία (13η) και η Μαζίνη Στεφανία (15η).

Επίσης πολλές συμμετοχές με ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν και τα παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος του Σκι Δρόμων Αντοχής, Γιαννουλάκης Γιώργος, Γιαννουλάκης Χρήστος, Δημάδη Ελένη, Κόγια Ευτυχία, Μαζίνη Μαριρένα, Μητρούλα Άννα, Νταούφας Νικήτας και Τσομπάνης Συμεών. Το μέλλον τους ανήκει !!!

Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Συλλόγου συγχαίρουν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους και εύχονται καλή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα! 

Ακόμα είμαστε στην αρχή, τα καλύτερα έρχονται!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής