breaking news Νέο

Ελεύθεροι να βρουν ομάδα οι παίκτες της Βέροιας

Ελεύθεροι να βρουν ομάδα οι παίκτες της Βέροιας

Τελικά για τους 20 περίπου νεαρούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Βέροιας που έμειναν ξεκρέμαστοι και δίχως ομάδα από την στιγμή που αποχώρησε η δική τους από το πρωτάθλημα, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ βρήκε λύση. Εδωσε την προθεσμία στους νεαρούς παίκτες να βρουν ομάδα μέχρι τις 9 Μαρτίου και να ενταχθούν σ’ αυτήν σαν ελεύθεροι ποδοσφαιριστές και ήδη ξεκίνησαν τις επαφές τους.

Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας μέσω των εκπροσώπων τους ξεκίνησαν τις επαφές τους με επαγγελματικές ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον και οι περισσότεροι αν όχι όλοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρουν την νέα τους ποδοσφαιρική στέγη.

Για τον νεαρό Καψάλη μάλιστα που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγου φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον ο Αρης Θεσσαλονίκης ενω όπως ήδη έχουμε γράψει από την πρώτη ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα η Βέροια, ο Μπαστιάνος και ο Ρούνεϊ που ουσιαστικά ανήκουν στον Αστέρα μετακόμισαν στην Τρίπολη και γυμνάζονται με την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα τους και στην οποία μετά την τελευταία εξέλιξη δεν αποκλείεται να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Αστέρα από τώρα!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής