breaking news Νέο

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Σχεδιασμός σειράς εκδηλώσεων στη Βέροια για το ροδάκινο, το νερό και το ποδήλατο

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Σχεδιασμός σειράς εκδηλώσεων στη Βέροια για το ροδάκινο, το νερό και το ποδήλατο

Τη δεύτερη μέσα στο Φεβρουάριο (και τέταρτη στη σειρά για το τρέχον έτος) συνεδρίασή της πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ.

Η όλη διαδικασία δεν πήρε χρόνο διεκπεραίωσης παρά ελάχιστο, αφού στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν 6 θέματα, τα οποία και είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ειδικότερα, τα παρόντα μέλη (Σοφία Τυφλίδου, Γιάννης Πελεκίδης, Δημήτρης Τσιάος, Συρμούλα Τζήμα, Γιώργος Λελεκάκης, Βασίλης Αρσενάς, Αντωνία Νικολαϊδου και με την Ελένη Γκόγκα να προεδρεύει του οργάνου) με ομόφωνη στάση ενέκριναν τη χορήγηση άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος σε τρία καταστήματα στη Βέροια, συμφώνησαν στη μετατόπιση περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πιερίων με Ανδριανουπόλεως, σε νέα θέση πλησίον αυτής, ενώ τέλος προχώρησαν στην ικανοποίηση του αιτήματος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για παραχώρηση μέρους του πάρκου Ελιάς και του πάρκου Αγίων Αναργύρων, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με σκοπό τη διοργάνωση δράσεων με θέμα το ποδήλατο, όλες δωρεάν για το κοινό. Όπως και την ικανοποίηση του αιτήματος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για την παραχώρηση του πάρκου της Ελιάς για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ροδακίνου Βέροιας, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτισμού και γαστρονομίας, όλες δωρεάν για το κοινό.

Ακόμα, η πρόεδρος του οργάνου Ελένη Γκόγκα έκανε γνωστό ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στα σκαριά βρίσκεται η πραγματοποίηση εκδήλωσης για το νερό, με διοργανωτές το Δήμο Βέροιας, τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, τη ΔΕΥΑΒ και την ΠΟΕ ΔΕΥΑ.

Η οποία όμως – όπως είπε -  θα λάβει χώρα μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τετάρτη 21 Μαρτίου, για το λόγο της αποφυγής να συμπέσει με τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στη Βέροια την 22α Μαρτίου.

Περισσότερα, βέβαια, για τη σχεδιαζόμενη αυτή εκδήλωση πρόκειται να γίνουν γνωστά στην προσεχή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής