breaking news Νέο

Συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είχε αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ

  • Συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είχε αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ
  • Συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είχε αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον πρόεδρο της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και βουλευτή Μεσσηνίας κ. Αλ. Χαρίτση είχε την Δευτέρα 29/1, στο κτίριο του Κοινοβουλίου, αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Μιχαλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Πλεμμένο και τον Ταμία Μιχάλη Κοζύρη.


Η αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ ενημέρωσε και τους δύο θεσμικούς παράγοντες για την εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσει το επόμενο διάστημα ο ΣΗΠΕ με προσκεκλημένους όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων των Περιφερειών όπου δραστηριοποιούνται οι εφημερίδες – μέλη του Συνδέσμου, τους προσκάλεσε να συμμετέχουν και ζήτησε τη βοήθειά τους για την πραγματοποίησή της. Και οι δύο συνομιλητές αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους για την επιτυχία της.


Με το δεδομένο ότι και οι δύο συνομιλητές είναι βουλευτές Περιφέρειας και μάλιστα σε νομούς όπου εκδίδονται εφημερίδες ‐ μέλη του Συνδέσμου, η αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ τους ενημέρωσε για τα σοβαρότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο ημερήσιος περιφερειακός τύπος.


Ειδικά στον κ. Χαρίτση κατατέθηκε το κείμενο των ΘΕΣΕΩΝ και των Προτάσεων του ΣΗΠΕ για όλα αυτά τα ζητήματα και ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και της Κ.Ο. της οποίας ηγείται!


Χαρίτσης-ΣΗΠΕ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής