breaking news Νέο

Ισοπαλία για το Ζαφειράκη στο χάντμπολ, έχασε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από την Πυλαία

  • Ισοπαλία για το Ζαφειράκη στο χάντμπολ, έχασε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από την Πυλαία
  • Ισοπαλία για το Ζαφειράκη στο χάντμπολ, έχασε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από την Πυλαία
  • Ισοπαλία για το Ζαφειράκη στο χάντμπολ, έχασε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από την Πυλαία

            Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ζαφειράκης στην 13η αγωνιστική της Handball Premier, στο ντέρμπι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάουσας με την ομάδα της “Πυλαίας”. Ο αγώνας έληξε 23-23, παρά την σαφή υπεροχή των Ναουσαίων στον αγώνα.

 

            Αναλυτικότερα, σε όλο το παιχνίδι ήταν συνεχής η διακύμανση του σκορ και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ανοίξει την “ψαλίδα” υπέρ της. Μπροστά στα μάτια των εκατοντάδων φιλάθλων του Ζαφειράκη που κατέλυσαν, ακόμη μια φορά, το “κλειστό” της Νάουσας διεξήχθη μια μάχη σώμα με σώμα. Παρά τις πολλές και καλές φάσεις των γηπεδούχων, μικρά λάθη τους στέρησαν τη διαφορά ασφαλείας που ήθελαν να χτίσουν στο σκορ.

 

            Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ζαφειράκη κατάφερε να ξεφύγει μέχρι και 5 γκολ μπροστά, γεγονός όμως που δεν εκμεταλλεύτηκε και έδωσε το δικαίωμα στους αθλητές της Πυλαίας να μπουν και πάλι στο παιχνίδι με ένα σερί τερμάτων και να φέρουν τον αγώνα στα ίσα και πάλι.  Στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα οι ομάδες έσφιξαν τις άμυνες τους, γεγονός που φάινεται και από τα ελάχιστα γκολ και έφτασαν να παλεύουν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

            Τη λύση στην “Πυλαία”, ως από μηχανής θεός, έδωσε ο αθλητής Τσορτέκης με γκολ στο 59:59, ένα δευτερόλεπτο πριν την εκπνοή του χρόνου διαμορφώνοντας την ισοπαλία. Το ματς έληξε ισόπαλο 23-23 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

 

            Το ερχόμενο Σάββατο 9/2, η ομάδα της Νάουσας ταξιδεύει για το Άργος της Πελοποννήσου, όπου και θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου τον τοπικό “Διομήδη” Άργους.

 

 

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-4, 5-7, 8-9, 11-9, 13-10 (ημ.), 15-13, 18-14, 19-15, 20-19, 22-21, 23-23.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 3, Τσαγκερας 2, Θεοδωρόπουλος 5, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 5, Αποστολίδης 1, Πινακούδης, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσατσας 4, Φερλαχίδης, Λόλας 3.

ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μοϊσίλιεφ, Παλάσκας 2, Αντωνιάδης, Καραγκιοζόπουλος 3, Ντάνουλετ, Τσορτέκης 2, Ορφανουδάκης, Βαρδάκας 3, Μπίλιας, Αλεξανδρίδης 1, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης Δ. 7, Τριανταφυλλίδης Τ., Κυριακίδης 5, Θεολόγης, Τζέλη.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 4-6, Πέναλτι: 1/2-1/1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής