breaking news Νέο

Σε εκδήλωση στη Νάουσα επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ο Β.Κοτίδης

  • Σε εκδήλωση στη Νάουσα επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ο Β.Κοτίδης
  • Σε εκδήλωση στη Νάουσα επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ο Β.Κοτίδης

Το απόγευμα της Κυριακής 4/2/2024 στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα Ημαθίας, έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση για την οικογένεια που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας με την ευκαιρία της Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, η οποία παραδοσιακά συνδυάζεται με τη γιορτή της Μητέρας και της Οικογένειας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων βράβευσε πέντε πολύτεκνες οικογένειες και πρόσφερε σ’ αυτές την οικονομική και πνευματική του αρωγή. Στο τέλος της εκδήλωσης αναγνώστηκε το ψήφισμα των κληρικών της Μητρόπολης στο οποίο διατυπώνεται η θέση της Εκκλησίας μας για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και τη δυνατότητα τεκνοθεσίας αυτών που θα αποσταλεί στους εκπροσώπους της επαρχίας μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο συνυπέγραψε πλήθος συλλόγων και φορέων του Νομού μας.

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλειος Κοτίδης, ο οποίος παρίστατο στην εκδήλωση και ως αποδέκτης του ψηφίσματος, εξέφρασε την αντίθεσή του στο επικείμενο νομοσχέδιο καθώς αυτή αποτελεί και θέση του κόμματος της Ελληνικής Λύσης-Κ. Βελόπουλος. Η καταψήφιση του συγκεκριμένου νομοθετήματος αποτελεί την ελάχιστη ηθική υποχρέωσή του απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.


πρόεδρος ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής