breaking news Νέο

Η Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

  • Η Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
  • Η Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου,η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό με εκπρόσωπο την Πρόεδρο Ελένη Γεωργιάδου -Στεφανάκη, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Στο υπουργείο Εργασίας μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου της Υπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου,κύριος Γιώργος Φερετζάνης.

Τα θέματα που συζητήσαμε ήταν η εκτενής ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου μας,το παιδαγωγικό του έργο αλλά και το τρόπο λειτουργίας των δομών μας των Κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 1 και Κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2,όπου φιλοξενούν άτομα στο φάσμα με σύνοδες αναπηρίες.

Εκτενέστερη συζήτηση πραγματοποιήθηκε για τους οικονομικούς πόρους του συλλόγου όπου είναι απαραίτητοι για την ομαλή λειτουργία των δομών μας.Κυρίως συζητήσαμε την εμπλοκή του Υπουργείου στο πρόγραμμα που χρηματοδοτεί τα voucher  των ωφελουμένων μας, τα οποία είναι δικαιώματα όλων των ατόμων με αναπηρία.

Ο χρόνος που μας δόθηκε ήταν σεβαστός και μπορούσαμε να θέσουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθώς και τις μελλοντικές μας ανησυχίες.

Ευχαριστούμε τον κύριο Φερετζάνη για τη φιλοξενία αλλά και την επoικοδομητική συζήτηση,του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντή του γραφείου της Υπουργού και ελπίζουμε να υπάρξει λύση στα θέματα που απασχολούν την ομαλή λειτουργία των Κδαπ ΑμεΑ.

Στις 2 Φεβρουαρίου επισκεφθήκαμε το νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας .

Μας δόθηκε η ευκαιρία και ο χρόνος να θέσουμε και να αναλύσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως σύλλογος αλλά και να καταστήσουμε σαφές ότι είναι αναγκαία η υποστήριξη που χρειάζονται οι φορείς όπως ο σύλλογός μας.

Ευχαριστούμε την κυρία Ναταλία Σαμαρά,νομική σύμβουλο της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη και τον κύριο Αντωνίου, συνεργάτη της Υπουργού για την υποδοχή αλλά και για το χρόνο που διέθεσαν ώστε να ακούσουν με προσοχή τα θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των δομών μας .

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής