breaking news Νέο

Παρουσίαση του πονήματος του Γιώργου Κοτζαερίδη στην Προύσα

  • Παρουσίαση του πονήματος του Γιώργου Κοτζαερίδη στην Προύσα
  • Παρουσίαση του πονήματος του Γιώργου Κοτζαερίδη στην Προύσα

Ο συνεργάτης της εφημερίδας μας Γιώργος Κοτζαερίδης παρουσίασε  στα Κουβούκλια Προύσας το πόνημά του « Πολυαγαπημένα Αξέχαστα Κουβούκλια – Unutulmaz cok sevgili Goruklem».

Στον κατάμεστο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Κουβουκλίων Προύσας ο συγγραφέας αναφέρθηκε στην  τριαντακονταετή παρουσία του, στο χωριό των προγόνων του και στους άρρητους  δεσμούς του με τους ντόπιους κατοίκους της δεύτερης πατρίδας του.

Τον κύριο Κοτζαερίδη ευχαρίστησαν και τίμησαν για το έργο του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νιλουφέρ Προύσας κύριος  Firat Emiroglou, η διευθύντρια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της  πόλης κυρία Safak Pala  και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κουβουκλίων κυρία Seher Causoglou.

Τον κύριο Κοτζαερίδη τίμησε για την πολιτιστική του προσφορά και τις προσπάθειές του για τη φιλική συνύπαρξη των δύο λαών ο πρόεδρος Κουβουκλίων κύριος  Mehmet Saldiz.

Με τη σειρά του ο συγγραφέας ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για τη φιλοξενία και τους πρόσφερε  ένα καλάθι με παραδοσιακά Βεροιώτικα προϊόντα,  δώρο που έστειλε ο Δήμαρχος Βέροιας κύριος Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, διαφάνειες και φωτογραφίες των Κουβουκλίων από τις πρώτες επισκέψεις του στο χωριό και 100 βιβλία, για να διανεμηθούν στα σχολεία του χωριού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής