breaking news Νέο

Δημήτρης Μάντζος : «Θα κάνουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια»

  • Δημήτρης Μάντζος : «Θα κάνουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια»
  • Δημήτρης Μάντζος : «Θα κάνουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια»
  • Δημήτρης Μάντζος : «Θα κάνουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, το Σάββατο το βράδυ (10/2), παρουσία πολλών τοπικών στελεχών του κόμματος, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας. Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Μάντζος, ανέφερε μεταξύ άλλων : «Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε ποτέ την συνέπειά του στις μεταρρυθμίσεις, από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου έως σήμερα. Έριξε τα τείχη, γκρέμισε τις ανισότητες και έδωσε φωνή στην περιφέρεια», ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Η κυβέρνηση έμεινε αδιάφορη απέναντι στην ακρίβεια, τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, απαξιώνοντάς τα και η μεταρρύθμιση που γίνεται, έρχεται ερήμην της κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ θα συνδιαμορφώσει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και περιφερειακή ανάπτυξη, κάνοντας την μεγάλη προοδευτική παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτημα σημείωσε πως οι αποζημιώσεις και οι ενισχύσεις έπρεπε να δοθούν εδώ και πολλούς μήνες στους αγρότες και ο ειδικός φόρος του αγροτικού πετρελαίου πρέπει να μηδενιστεί και επεσήμανε τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε να υπάρξει ενεργειακή δημοκρατία, με τη συμμετοχή των αγροτών σε ενεργειακές κοινότητες για τη μείωση του κόστους. «Πρέπει η κυβέρνηση να δεσμεύει χώρο στο δίκτυο για τους μικρούς και να μην τον κλειδώνει για τους μεγάλους».

Παράλληλα, καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση στην προσπάθεια διαστρέβλωσης του περιεχομένου και της ουσίας, του πρόσφατου καταδικαστικού ψηφίσματος για τη χώρα μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το «κράτος δικαίου». «Τα μεγάλα σκάνδαλα, των υποκλοπών και του δυστυχήματος των Τεμπών "κουκουλώνονται», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου σχολίασε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα είναι ανανεωμένο, με αξιοπιστία και κύρος και τις χαρακτήρισε «ραντεβού με την ιστορία», αφού η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι αυτή που καλείται να πάρει τις πιο σημαντικές και κρίσιμες αποφάσεις.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας. Τυχερός της βραδιάς ο γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης που κέρδισε το φλουρί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής