breaking news Νέο

Δεύτερη παράταση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για ωφελούμενους σε Δομές προσωρινής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Δεύτερη παράταση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για ωφελούμενους σε Δομές προσωρινής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Να εξεταστεί η δυνατότητα δεύτερης παράτασης του Προγράμματος  Κοινωφελούς εργασίας ΔΠ14/2022, που λήγει σύντομα και αφορά ωφελούμενους σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  ζητά ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τα συναρμόδια Υπουργεία (Μετανάστευσης και Ασύλου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας) ο κ. Τσαβδαρίδης γνωστοποίησε σχετικό αίτημα των ωφελούμενων του Προγράμματος στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Βέροιας που του κοινοποιήθηκε.

Σε αυτήν, υπογραμμίζει ότι η δεύτερη παράταση του Προγράμματος πέραν της οικονομικής ανάσας που θα συνεχίζει να δίνει στους ωφελούμενους, θα αποτρέψει και την διατάραξη της εύρυθμης λειτουργία των Δομών της χώρας λόγω έλλειψης έμπειρου και κατηρτισμένου προσωπικού. Προσωπικό, το οποίο εξ αρχής διακρίθηκε για τη χρησιμότητά του και η θετική αξιολόγηση του οποίου οδήγησε εξάλλου και στην εξάμηνη παράταση του προγράμματος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής