breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 15/2/24 – 21/2/24

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 15/2/24 – 21/2/24

ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Κυριακή 18/2 στις 17.00

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 17/2  στις 17.00

 

Σκηνοθεσία:      Noel Cleary

Σενάριο:              Adrian Bickenbach, Noel Cleary & Fin Edquist

Ηθοποιοί:            ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Εύρος Βασιλείου, Ανδρέας Τσέλεπος, Μάριαν Κυπριανού, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Σαββίνα Γεωργίου, Άρης Κυπριανού

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή! Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου», και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι. Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους! Αυτή η περιπέτεια είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτό που διαπραγματεύτηκαν αρχικά, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς, για να οδηγήσουν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, η οποία απειλείται από έναν πόλεμο και κάποια αδίστακτα αρπακτικά. Ο Γουίλι ανασύρει μία πλευρά του εαυτού του που δεν περίμενε, καθώς προστατεύει τη μικροσκοπική πριγκίπισσα. Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί!

 

Trailer: ">https://

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

MIGRATION

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Κυριακή 18/2 στις 17.00

 

 

Σκηνοθεσία:      Benjamin Renner & Guylo Homsy

Σενάριο:              Benjamin Renner & Mike White

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Trailer: ">https://

BOB MARLEY: ONE LOVE

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 15/2 -  Παρασκευή 16/2 - Δευτέρα 19/2 – Τρίτη 20/2 - Τετάρτη 21/2 στις 20.30

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 17/2 – Κυριακή 18/2 στις 19.00

 

Σκηνοθεσία:      Reinaldo Marcus Green

Σενάριο:              Terence Winter, Frank E. Flowers & Zach Baylin

Ηθοποιοί:            Lashana Lynch, Kingsley Ben-Adir, James Norton, Jesse Cilio

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία "BOB MARLEY: ONE LOVE" είναι ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε. Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ανακαλύψτε την δυνατή ιστορία υπέρβασης της διαφορετικότητας και το ταξίδι πίσω από την επαναστατική του μουσική.

 

Μια παραγωγή σε συνεργασία με την οικογένεια του Marley.

Trailer: ">https://

POOR THINGS (Γιώργος Λάνθιμος)

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 17/2 – Κυριακή 18/2 στις 21.15

 

Σκηνοθεσία:      Yorgos Lanthimos

Σενάριο:              Tony McNamara & Alasdair Gray

Ηθοποιοί:            Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Trailer: ">https://

 

Ζώνη Ενδιαφέροντος

Zone of Interest

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 15/2 -  Δευτέρα 19/2 – Τρίτη 20/2 - Τετάρτη 21/2 στις 20.30

Παρασκευή 16/2 στις 19.00

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 17/2 – Κυριακή 18/2 στις 19.00

 

Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών για ένα συγκλονιστικό ταξίδι στην καρδιά του σκοταδιού, όπου φρίκη, γαλήνη, γενοκτονία και γλυκιά ζωή αγκαλιάζονται με ένα αποστασιοποιημένο τρόπο, ο οποίος αναδεικνύει με μεγαλοφυή λιτότητα τον πυρήνα του ιστορικού κακού.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ 5 OSCAR

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ

 

Είδαμε την ταινία «Ζώνη Ενδιαφέροντος»: H ατελής καύση του ονείδους της ανθρωπότητας- Δεν ήταν αριστούργημα, ήταν γροθιά!

 

«Ζώνη Ενδιαφέροντος» μια ταινία - γροθιά στο στομάχι, όχι αριστούργημα…

Να την δείτε δίχως σκέψη!

 

Ο διοικητής του Άουσβιτς, Rudolf Höss, και η σύζυγός του Hedwig, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι και έναν κήπο δίπλα στο στρατόπεδο.

 

Η νέα, συγκλονιστική ταινία του Jonathan Glazer (Sexy Beast, Birth, Under the Skin).

 

«Η ταινία, με την υπέροχη μουσική από την Mica Levi και την ηχητική σχεδίαση από τον Johnnie Burn, έχει αναμφισβήτητη δύναμη. Ίσως το πιο εντυπωσιακό πλάνο που δημιούργησε ο σκηνοθέτης και ο διευθυντής φωτογραφίας Łukasz Żal είναι η αιχμηρή, βαθιά εστιακή θέα από τον γοητευτικό μπροστινό κήπο, κάτω από το μονοπάτι προς τον τοίχο του στρατοπέδου.» The Guardian

 

 «Είναι μια αξιοσημείωτη ταινία — ανατριχιαστική και βαθιά, διαλογιστική και καθηλωτική, μια ταινία που κρατά το ανθρώπινο σκοτάδι στο φως και το εξετάζει σαν να βρίσκεται κάτω από μικροσκόπιο. Και το κάνει με μια συναρπαστική πρωτοτυπία. Αυτό που αιωρείται πάνω από κάθε στιγμή είναι ένα ανθρώπινο τερατούργημα που προκαλείται και καταπιέζεται ταυτόχρονα.» Variety

 

 «Τολμηρές στιλιστικές πινελιές αναδύονται κατά καιρούς, κυρίως το πρελούδιο στο απόλυτο σκοτάδι και ασπρόμαυρες σεκάνς σε αρνητικές που φαινομενικά φαίνεται να απεικονίζουν τους παραμυθένιους εφιάλτες της μικρής κόρης του ζευγαριού. Οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί. Η ταινία μας κάνει να τους γνωρίζουμε ως ανθρώπους που υποδύονται ρόλους μέσα στο σύμπαν του ναζιστικού πρωτοκόλλου, ταυτόχρονα ηθικά άρρωστοι και φαντάσματα σε μια τεράστια δολοφονική μηχανή. Screen

 

 «Δεν έχετε δει ποτέ μια ταινία για το Ολοκαύτωμα όπως το “The Zone of Interest“» The New York Times

 

 «Η ταινία είναι ένα καταπληκτικό θαύμα, συναρπαστικό και απαίσιο και τρομερά απαραίτητο για την εποχή του. Αυτή είναι η πιο επείγουσα, επίκαιρη ταινία του Γκλέιζερ μέχρι σήμερα.» VANITY FAIR

 

 «Αντι-δράμα του Ολοκαυτώματος. Μια ανατριχιαστική ματιά στην κοινοτοπία του κακού: Μια οικιακή νεκρή φύση για τον διοικητή του Άουσβιτς και μια άλλη ιατροδικαστική ανάλυση της ανθρώπινης ενσυναίσθησης.» IndieWire

 

Σκηνοθεσία: Jonathan Glazer

Σενάριο: Jonathan Glazer, Martin Amis (βιβλίο)

Ηθοποιοί: Sandra Hüller, Christian Friedel, Freya Kreutzkam, Ralph Herforth, Max Beck

Trailer: ">https://

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

THE HOLDOVERS

 

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 17/2 στις 21.30

Κυριακή 18/2 στις 21.15

 

Σκηνοθεσία:      Alexander Payne

Σενάριο:              David Hemingson

Ηθοποιοί:            Da'Vine Joy Randolph, Paul Giamatti, Dominic Sessa, Carrie Preston, Gillian Vigman, Brady Hepner

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ” ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντόμινικ Σέσα) – και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ).

 

Trailer: ">https://

 

Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ (Jason Statham)

THE BEEKEEPER

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Παρασκευή 16/2 στις 21.15

Σκηνοθεσία:      David Ayer

Σενάριο:              Kurt Wimmer

Ηθοποιοί:            Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, David Witts, Emmy Raver-Lampman

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως ‘’Οι Μελισσοκόμοι’’.

Trailer: ">https://

 

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής