breaking news Νέο

Ν. Καρανικόλας: «Δημότες κερνάνε, Κουτσογιάννης και Κουτσογιάννης πίνουνε»

Ν. Καρανικόλας: «Δημότες κερνάνε, Κουτσογιάννης και Κουτσογιάννης πίνουνε»

Τον Οκτώβριο του 2019 η παράταξη «Κοινός Τόπος» είχε ξεκινήσει μία συνεχή επίθεση προς την διοίκησή μας και συγκεκριμένα τον τότε πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνα αναφορικά με τον μισθό του.

Αυτό βέβαια έγινε με την ανακοίνωση του τότε προέδρου κ. Τασιώνα στο τότε δημοτικό συμβούλιο σχετικά με ένα μεγάλο έργο 6 εκατ. € που είχε εκείνη την περίοδο ξεκινήσει.

Σύμφωνα με φωτογραφίες ο τίτλος που είχε επιλέξει ο «Κοινός Τόπος» ήταν «Δημότες κερνάνε … διοίκηση Καρανικόλα πίνει!»

Σήμερα με έκπληξη παρακολουθούμε ότι ο κ. Κουτσογιάννης-δήμαρχος επέλεξε να κρατήσει τον ίδιο αυτό μισθό για τον κ. Κουτσογιάννη-πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ (1710 €).

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ έγινε και ενώ όλοι αναμέναμε την μείωση του μισθού του νέου Προέδρου, διότι ήταν κατακριτέος από την παράταξη του «Κοινού Τόπου», απεναντίας γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα κυβίστησης των κ. Κουτσογιάννη & Κουτσογιάννη.

Τώρα ποιος κερνάει και ποιος πίνει κύριε και κύριε Κουτσογιάννη;

Οφείλεται ή να αλλάξετε τον μισθό του νέου Προέδρου ή να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη από τον κ. Τασιώνα.

Ελπίζουμε ο νέος Πρόεδρος να φανεί αντάξιος του μισθού του και να συνεχίσει το έργο του κ. Τασιώνα, ο οποίος ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και μέλος του «ΕΝΑ Μαζί» άφησε παρακαταθήκη έτοιμες μελέτες καθώς και ενταγμένα έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται ότι …«Δημότες κερνάνε, Κουτσογιάννης και Κουτσογιάννης πίνουνε» και … χωρίς τα 6 εκατ. €.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής