breaking news Νέο

Δεν τα κατάφερε στο Άργος ο Ζαφειράκης

Δεν τα κατάφερε στο Άργος ο Ζαφειράκης

Δεν τα κατάφερε ο “Ζαφειράκης” Νάουσας στο μακρινό Άργος της Πελοποννήσου, όπου γνώρισε την ήττα με 31-20 από τον τοπικό “Διομήδη”, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Παρά το καλό ξεκίνημα της ομάδας της Νάουσας στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η δυναμική της ομάδας του “Διομήδη” δεν άργησε να φανεί, καθώς επέβαλε χωρίς αμφιβολία τον ρυθμό που ήθελε στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα λεπτά πήραν ένα προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο διατήρησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην επανάληψη του β’ ημιχρόνου, φτάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση.

Ο “Ζαφειράκης” αξίζει να αναφερθεί, ότι αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις καθώς υπάρχουν αρκετοί τραυματίες παίκτες αυτή τη χρονική στιγμή στην ομάδα της Νάουσας, αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε αξιοπρεπώς, παρά τη μεγάλη διαφορά στο σκορ του αγώνα.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/2, στις 17:00, υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς υποδέχεται ο Ζαφειράκης στη Νάουσα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Handball Premier, για τη 15η αγωνιστική, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ., στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ο αγώνας αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, παρά την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί και η κλήρωση των δώρων της χριστουγεννιάτικης κλήρωσης του Ζαφειράκη. Υπενθυμίζουμε ότι τα δώρα που θα κληρψθούν φέτος είναι ένα μηχανάκι και ένα PlayStation 5. Η διάθεση των λαχνών θα συνεχιστεί μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης και όσοι ακόμη επιθυμούν μπορούν να λάβουν λαχνούς από την είσοδο του γηπέδου.

 

 

 

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 31-20

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 5-3, 8-5, 13-5, 14-6, 18-8 (ημχ), 21-12, 25-13, 26-14, 28-16, 30-17, 31-20

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Ζαραβίνας): Κωστούλας 3, Αναστασίου 4, Τσάκαλος 5, Τσέλιος 1, Τερλέτσκι, Τσακουρίδης, Ασβεστάς 5, Χατζηκωνσταντίνου, Μπάγιος 5, Κωστακίδης, Μάνθος 2, Μπεκιάρης 1, Ορφανός 1, Νικολίνταης, Σαλέμ 2, Στεφανίτσης 2

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 2, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Αθανασιάδης 6, Αποστολίδης 2, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσατσας 1, Λόλας 5.

Διαιτητές: Τόλιος- Φωκίτης, Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/2-5/6


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής