breaking news Νέο

Λύκος με προβιά προβάτου …

Λύκος με προβιά προβάτου …

Ε, τι να περιμένεις από Τούρκο πολιτικό! Ο λόγος για τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος προσποιείται ότι «ξέχασε» και τη Γενοκτονία των Ποντίων, με αφορμή ψήφισμα του ολλανδικού κοινοβουλίου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο ίδιος δήλωσε επαίσχυντα ότι «στη δική μας ιστορία δεν υπάρχουν ούτε αποικιοκρατία, ούτε σφαγές, ούτε γενοκτονία. Υπάρχουν αδερφοσύνη και ενότητα»!

Λύκος με προβιά προβάτου ο Τούρκος πρωθυπουργός, ασελγεί στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων Ποντίων, που σφαγιάσθηκαν από τους Νεότουρκους, ισχυριζόμενος ότι και η Γενοκτονία των Αρμενίων ουδέποτε έγινε.

«Η απόφαση που πήρε το ολλανδικό κοινοβούλιο, είναι μια άδικη απόφαση. Γιατί για εμάς δεν έχει καμιά εγκυρότητα», ανέφερε και πρόσθεσε : «Αυτοί οι οποίοι αποκαλούν τα γεγονότα γενοκτονία, είναι ανάγκη να δουν στην ιστορία τις δικές τους ντροπές και να λογοδοτήσουν». Αφερίμ η δική μας απάντηση στα τουρκικά για τον κ. Γιλντιρίμ. Αλλά με τέτοιους Τούρκους πολιτικούς δύναται να υπάρξει ελληνοτουρκική φιλία; Όχι φυσικά. Αρκεί να το καταλάβουν καλά και οι δικοί μας πολιτικοί. Γιατί ο Τούρκος είναι πάντα... Τούρκος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής