breaking news Νέο

Κλήση τριών παικτριών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην εθνική ομάδα

Κλήση τριών παικτριών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην εθνική ομάδα

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που  καλούνται  από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, προκειμένου να συμμετέχουν στις προπονήσεις προεπιλογής στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, στις 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00, στο γήπεδο του ΤΕΦΑΑ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Από τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που συνεχίζει τις επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο, θα συμμετέχουν τρεις παίκτριες, οι Μπαξεβάνου Ολίνα, Τσεχελίδου Δέσποινα και Τσιοχάρη Μαργαρίτα, γεννηθείσες το 2003.

Η κλήση συμμετοχής των τριών κοριτσιών στην Εθνική ομάδα Κορασίδων είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια, που αγωνίζονται επάξια με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, στα Εθνικά πρωταθλήματα γυναικών. 

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιάννης Γιάννος με την κλήση των τριών κοριτσιών και τις ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Αγροτικός Αστέρας με τη σειρά του εύχεται στις παίκτριες  της γυναικείας ομάδας πολλές επιτυχίες και άξια εκπροσώπηση στην Εθνική ομάδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής