breaking news Νέο

Ο Γιώργος Γουλτίδης, συγγραφέας, μιλά για το βιβλίο του «Το δικό μου παιδί»

  • Ο Γιώργος Γουλτίδης, συγγραφέας, μιλά για το βιβλίο του «Το δικό μου παιδί»
  • Ο Γιώργος Γουλτίδης, συγγραφέας, μιλά για το βιβλίο του «Το δικό μου παιδί»

Με αφορμή το βιβλίο του Γιώργου Γουλτίδη με τίτλο «Το δικό μου παιδί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής, και παρουσιάστηκε στη Βέροια (19/2) στο φουαγιέ της Στέγης Γραμματων και Τεχνών ο συγγραφέας του μας δήλωσε:

«Είναι το πρώτο μου βιβλίο. Είναι μία κατάθεση ψυχής που μου βγήκε για να δώσω στον κόσμο μία άλλη πλευρά, όπως την έχω ζήσει, όπως την έχω βιώσει υιοθετημένος. Δεν υπάρχουν πολλά βιβλία, τώρα το μαθαίνω, πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι και χαίρομαι γι’αυτό, γιατί αυτοί που το διάβασαν έχουν πάρει τα μηνύματα που είναι θετικά, αγάπης, για να μπορέσουν να δουν αυτό που είπα, το κάτι διαφορετικό. Αυτό που με βοήθησε να τη γράψω αυτή τη νουβέλα, ήταν τα διάφορα σεμινάρια που παρακολουθώ επαγγελματικά κυρίως επικοινωνίας, οπότε αυτό με βοήθησε για να περάσω, έτσι όπως το πέρασα σ’αυτό το βιβλίο. Είναι η τρίτη παρουσίαση που έγινε στη Βέροια. Προηγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη Νάουσα και θ’ ακολουθήσουν και σε άλλες πόλεις.»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του στη Βέροια (που έγινε σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ και το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΟ), συνομίλησαν με το κοινό ο συγγραφέας και η ψυχολόγος Κλειώ Λιναράκη, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Έλενα Κωλέτση, σύζυγος του συγγραφέα.


παρουσίαση βιβλίου «Το δικό μου παιδί»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής