breaking news Νέο

Ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων σε έναν παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχασε με 0-2 από τον Πιερικό στην έδρα του και ηδη ετοιμάζει τις αποσκευές του για επιστροφή ύστερα από ένα χρόνο απουσία, στα τοπικά πρωταθλήματα της Ενωσης μας.

Το παιχνίδι οπως αναφέραμε παρουσίαζε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον κάτι που φάνηκε και από την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πιερικός που ήταν η ομάδα που χρειάζονταν τους βαθμούς της νίκης επέβαλε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τον ρυθμό του και στο 37’ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Κατσιαμήτα που δέχθηκε την ωραία πάσα του Παλιάτσου.

Και μετά το γκολ οι Κατερινιώτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να αναζητουν και ένα δεύτερο τέρμα με το οποίο θα κλείδωναν την νίκη. Και αυτό ήρθε στο 55’ από τα 11 βήματα. Το πέναλτι κέρδισε ο Χατζηδίμπας από τον Τσουλχάϊ και μετέτρεψε σε γκολ ο Παλιάτσος.

Στα τελευταια λεπτά του αγώνα τα Τρίκαλα  προσπάθησαν να αντιδράσουν βγήκαν μπροστά δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ξεχώρισαν οι Κιρκιλιανίδης, Πετκάκης και Τσουλχάϊ, ενω καλύτεροι από τον Πιερικό ηραν ο Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλς και Κανταρτζής.

Με λάθη που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα η διαιτησια του κ. Λεωνίδα από την ΕΠΣ Τρικάλων που είχε για βοηθούς τους Μαναση - Παπαγεωργόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (60’ Καπετάνος), Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (46’ Παρσόπουλος), Ποτουρίδης (46’ Ράμος), Πετκάκης, Κίτσας Λ., Τσουλχάϊ, Καφές, Κίτσας Γ., Φετενίδης (46’ Πατσιαβούρας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης (75’ Τουλίκας), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας (65’ Κυπαρίσσης), Ηλιάδης, Κατσιαμήτας, Κωστίκος (34’ Κυριλλίδης), Παλιάτσιος (60’ Γκουντρουμπής), Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής