breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ: Έβαλε θηλιά στο λαιμό της

ΝΑΟΥΣΑ: Έβαλε θηλιά στο λαιμό της

Για μια ακόμη αγωνιστικη η Νάουσα δεν κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πολύ δυσχερή θέση σχετικά με την προσπαθεια που κάνει να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική.

Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που επισης παίζει για την παραμονή του στην κατηγορία είχε την κατοχή της μπάλας όμως δυσκολεύονταν να διασπάσει την συμπαγή αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ που θα τις έδινε την νίκη. Και όταν τις δημιούργησε στο 63’ και κατάφερε να σκοράρει με τον Γιαννόπουλο ηταν εκεί ο πρώτος βοηθός του διαιτητή ο κ. Θεοδώρου για να δει οφσαϊντ και να παρασύρει λανθασμένα τον διαιτητή που ακύρωσε το κανονικό γκολ με το οποίο η Νάουσα θα μπορούσε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Κατά τα άλλα το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που οσο περνούσε η ώρα επιβαρύνονταν περισσότερο και δεν επέτρεπε τους 22 ποδοσφαιριστές να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Η Νάουσα δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση ηταν καλύτερη από την αντίπαλο του ΑΠΕ Λαγκαδά, είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ έγινε φανερή όμως η απουσία του Κώστα Κωτσιόπουλου που τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο.

Από την άλλη η ΑΠΕ Λαγκαδά με πολυπροσωπη αμυντική γραμμή που αποτελείτο από”μπαρουτοκαπνισμένους” παικτες έδειξε με την συμπεριφορά της οτι κατέβηκε στο παιχνίδι για να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και αν τα καταφέρει να ψάξει κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις και να κλέψει και τη νίκη πράγμα που παρολίγο να της βγει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν η Νάουσα είχε στρέψει όλη την προσοχή της στην επίθεση προκειμένου να πετύχει το γκολ που έψαχνε και να πάρει τους τρεις βαθμούς, με την αντίπαλό της στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να το εκμεταλλεύεται να βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Μουχαλή να βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη να κάνει το πλασέ και τον τελευταίο με σωστή αντίδραση να αποσωβεί το γκολ που αν έμπαινε θα οδηγούσε στο “Καναβάτσο” την Νάουσα.

Βέβαια μέχρι εκείνο το σημείο η Νάουσα είχε ορεισμένες πολύ καλές ευκαιρίες κι αν οι παίκτες της ηταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το αποτέλεσμα. Οπως στο 5’ και στο 21’ τα σούτ φαουλ του Τούφα που εξουδετέρωσε με εντυπωσιακές ενέργειες ο Φαρμάκης στο 47’ με τον Τζημογιάννη που κέρδισε το ριμπάουντ ύστερα απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΠΕ Λαγκαδά Φαρμάκη να μην καταφέρνει όμως να βρει εστία από κοντά στο 63’, με την ακύρωση λάθος του γκολ που πέτυχε ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά ύστερα από εκτελεση φάουλ του Κυζιρίδη στο 78’ μια ακόμη καλή στιγμή με τον Κυζιρίδη, ενω στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαμπριανίδης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι ύστερα από ωραία σέντρα του Περηφανόπουλου έκανε το μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την δική της πλευρά η ΑΠΕ Λαγκαδά που στο 88’ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Αγριμάκης, εκτος από την φάση του Μουχαλή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που αναφέραμε απείλησε την εσία του Γρηγοριάδη και στο 12’ με τον Σταμπουλή να πιάνει από κοντά την κεφαλιά που όμως δεν βρήκε εστία.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Απο την Νάουσα διακρίθηκαν ο αειθαλης αρχηγός της Περηφανόπουλος και οι Τούφας, Μαντώς και Μουρατίδης.

Καλύτεροι από την ΑΠΕ Λαγκαδά ο τερματοφύλακας της Φαρμάκης και οι Στεφανίδης, Μπάρμπας και Καραμανλής.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του κ. Γκαραγκάνη με σπουδαιοτερο ασφαλώς το κανονικο γκολ της Νάουσας  που ακύρωσε με την υπόδειξη του πρώτου βοηθού του Θεοδώρου. Λανθασμένες υποδείξεις είχε και ο δεύτερος επόπτης Σαλτσίδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Ντινόπουλος, Μουρίκι (70’ Παντζαρτζίδης), Μαντώς (80’ Λαμπριανίδης), Τούφας, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Φαρμάκης, Παντεκίδης, Αγριμάκης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Σταμπουλής (60’ Χιντασέλι), Βουτσιάς, Στούμπος, Στεφανίδης, Πέππας, Ζανάκης (70’ Μουχαλής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής