breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά

Η Αλεξάνδρεια δεν κατάφερε να ανταποκριθεί με αξιώσεις στο προχθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό από τον οποίο έχασε στο γήπεδο της Νεάπολης με 6-0.

Όπως φανερώνει και το σκορ η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και έφθασε στη νίκη με σχετική ευκολία, ενώ από την δική της πλευρά η Αλεξάνδρεια με την ήττα της αυτή από τον Μακεδονικό απώλεσε και τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος του Μακεδονικού που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Λύρα. Στο 11' ο Καπτίεφ πραγματοποίησε σέντρα σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Κούζα και 2-0, με τον Διαμαντίδη να διαμορφώνει το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 35' με μακρινό σουτ.

Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να είναι σαφώς καλύτερη και στην επανάληψη, επιτυγχάνοντας άλλα τρία τέρματα εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο 52' συγκεκριμέαν ο Καπτίεφ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κούζα και από κοντά έκανε το 4-0.

Στο 57' ο Γαρύφαλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 5-0 και στο 76' ο Παπαποστόλου θα διαμορφώσει το τελικό 6-0.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Αλεξάνδρεια που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού διεσώθηκαν οι Δημητρίου, Βιτάλι και Ταλαίπωρος.

Καλύτεροι από τον Μακεδονικό οι Καπτίεφ, Γαρύφαλος και Λύρας.

Δεν είχε δύσκολο έργο το διαιτητικό τρίο από την Χαλκιδική (Τσακαλίδης – Χρυσαϊδης, Πασσαλής) και η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γιουμάγιας, Τουμανίδης, Τσουκάνης, Αντωνιάδης (67' Βόσδος), Παπατζίκος (46' Λυκίδης), Τσιαμπάζης, Λύρας (58' Ρίτσκος), Γαρύφαλος (65' Πεχλιβάνης), Καπτιεφ, Διαμαντίδης, Παπαποστόλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Πέικος, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Βιτάλι, Ταλαίπωρος, Κουμπουλάς, Τριανταφυλλόπουλος (60' Ηλίου), Αρβανιτίδης, Γιοβανόπουλος (55' Τσιουμτσιούδας), Κιβρακίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής