breaking news Νέο

«Ο Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908. Από τις εφημερίδες της εποχής» : Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Γκιουλέκα

«Ο Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908. Από τις εφημερίδες της εποχής» : Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Γκιουλέκα

Παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ της Βέροιας το βιβλίο του βουλευτή Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Γκιουλέκα, με τίτλο «Ο Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908. Από τις εφημερίδες της εποχής». Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμονας, ο οποίος τόνισε ότι ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται με άλλη μορφή στις μέρες μας : «Εξαιρετικά επίκαιρος ο τόμος που συνέγραψε ο κ

Γκιουλέκας. Η Μακεδονία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ελληνισμό και την ιστορία του. Δυστυχώς, πράγματα που κατανοεί ο μέσος πολίτης, δεν αντιλαμβάνεται η κυβέρνησή μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δεσπότης, λαμβάνοντας το χειροκρότημα των παρόντων!

Παρόντες στην παρουσίαση ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας κ.α. Περισσότερες λεπτομέρειες στο αυριανό μας φύλλο.

 

Φωτό πάνελ : Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Κώστας Γκιουλέκας, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Γιώργος Μελίκης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής