breaking news Νέο

Σε δύσκολη θέση και οι τρεις

Σε δύσκολη θέση και οι τρεις

Για μια ακόμη αγωνιστική καμία απο τις τρεις εκπροσώπους της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν κατάφερε να παρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με αποτέλεσμα πλεον και οι τρεις να βρίσκονται μέσα στη Ζώνη του υποβιβασμού.

Πιο οδυνηρή ασφαλως ηταν η ισοπαλία της Νάουσας στην έδρα της με την ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς είναι και η μοναδική από τις τρεις ομάδες μας που έχει βάσιμες ακόμη ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία αφού ήδη ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας  έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά την ευρεία ήττα του από τον Μακεδονικό ενω και τα Τρίκαλα έχουν ετοιμάσει τις βαλίτσες της επιστροφής τους στο τοπικό πρωτάθλημα της Ενωσης μας.

Στα υπόλοιπα παιχνιδια του 2ου ομίλου οι δυο διεκδικητές της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Β’ Εθνική νίκησαν ο μεν Αρης Παλαιοχωρίου μέσα στην Αριδαία με αντίπαλο τον Αλμωπό με 0-1 ο δε Ηρακλής στη Χαλάστρα επι του Καμπανιακού με 2-4. Στην “μάχη” της παραμονής ο Μακεδονικός όπως ήδη αναφέραμε κέρδισε τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας με 6-0 και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία ενω πολύ σπουδαία νίκη πήρε και ο Πιερικός επικρατώντας εκτος έδρας με 0-2 του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων δημιουργώντας μια διαφορά ασφαλείας 5 βαθμών από την Νάουσα που έχει πέσει πλεον κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Επίσης πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στην έδρα του και ο ΑΟ Καρδίας επι του Εδεσσαϊκού που τον έφερε για πρώτη φορά έξω από την τελευταία επτάδα που οδηγείται στον υποβιβασμό έναν μόλις βαθμό κάτω από τον προχθεσινό του αντίπαλο.

Τέλος ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι της ΑΕΚ Καρίτσας με τον Κιλκισιακό αποτέλεσμα που διατήρησε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τις δύο ομάδες και πολυ δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής