breaking news Νέο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Φυσιολογικά αποτελέσματα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Φυσιολογικά αποτελέσματα

Αναμενόμενα λίγο εως πολύ τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθληματος της Ένωσης μας με τους δύο βασικούς διεκδικητές του τίτλου την Νίκη Αγκαθιάς και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να πετυχαίνουν σχετικά εύκολες νίκες, η πρώτη στο γήπεδο του Κοπανού επι του τοπικού ΓΑΣ με 2-0 και ο δεύτερος στην έδρα του, το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας επι του Μακροχωρίου με 3-0 και να διατηρούν έτσι την μεταξύ τους διαφορά των 6 βαθμών με την ομάδα βέβαια της Αγκαθιάς να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Με νίκη ομως προχώρησε και ο τρίτος του βαθμολογικού πινακα ΓΑΣ Ροδοχωρίου και μάλιστα με ένα επιβλητικό σκορ (7-0) επι του Κεραυνού Επισκοπής ενω τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας καθώς με βάση το πρόγραμμα αντιμετώπιζε την Δόξα Λιανοβεργίου η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε ο Αρης Παλαιοχωρίου καθώς γνωρισε την ήττα στη Νέα Νικομήδεια από την τοπική Νέα Γενεά από την οποία έχασε με 2-0, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στη “μάχη” που δίνει να μπει στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Στην “μάχη” της αποφυγής των πλεϊ αουτ που δίνουν εννέα ομάδες κερδισμένη εκτός από την Νέα Νικομήδεια που όπως ήδη αναφέραμε κέρδισε με 2-0 τον Αρη Παλαιοχωρίου και η ΑΕ Χαρίεσσας που κέρδισε στο γήπεδό της με 4-0 την Ποντιακή Νεολαία Αράχου και σφαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Αντίθετα το Μακροχώρι που έχασε οπως ήδη αναφέραμε από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όπως και ΓΑΣ Κοπανού που ηττηθηκε από την Νίκη Αγκαθιάς εμειναν στους 28. Στους 27 έμειναν ο Κεραυνός Επισκοπής και ο Αχιλλέας Νάουσας το παιχνίδι του οποίου με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου ορίστηκε να γίνει αύριο Τετάρτη στους 24 ανέβηκε η Νέα Γενεά στους 22 η Ποντιακή Νεολαία Αράχου που αποδυναμώθηκε στον β’ γύρο και στους 20 και 7 αντίστοιχα ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και ο Ατρόμητος Διαβατού που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο επειδή ο αγώνας του πρώτου (Αγιος Γεώργιος) με τον Αχιλλέα αναβλήθηκε και ο δευτερος (Διαβατός) έκανε το καθιερωμένο ρεπό του.

Στην τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό βρίσκεται η Δόξα Λιανοβεργίου που έτσι κι αλλιώς έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα πέντε παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας που διεξήχθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-2

Η Νίκη Αγκαθιάς δυσκολεύθηκε αλλά τελικά πηρε τους τρεις βαθμούς της νίκης  στον εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού και διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ έχοντας ομως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη σχεδόν την διαρκεια του αγώνα και δίχως να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους πήραν δίκαια τη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Παντελίδης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ με τον Βούλγαρη στο 75’ και αφού προηγουμένως έπαιξε ωραία το “ένα - δυο” με τον Ξαγοράρη, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Νατσιούρας - Πίτου).

 

ΠΑΟΚ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0

Εύκολη επικράτηση όπως εξάλλου λίγο - πολύ αναμένονταν του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επι του Μακροχωρίου στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι που μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι καθάρισαν το αποτέλεσμα στα πρώτα 20 λεπτά, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν και τα τρια τους τέρματα, με πρωταγωνιστή μάλιστα ηταν πρωην ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου τον Μάριο Αργυρόπουλο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 14’ με ατομική ενέργεια ο Αργυρόπουλος ενω ο ίδιος παίκτης στο 5΄είχε δοκάρι.

Στο 16’ ο Αργυρόπουλος με πανομοιότυπο τρόπο (ατομική ενέργεια και σουτ) έγραψε το 2-0 και στο 20’ και πάλι ο Αργυρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στην συνέχεια οι νεαροί παίκτες της ομάδας του Μακροχωρίου προσπάθησαν να αντιδράσουν ισορρόπησαν το παιχνίδι δίχως όμως να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του τερματοφύαλακα του ΠΑΟΚ Ευαγγελόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Μοσχόπουλος - Νησελίτης).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 7-0

Υπο την σκιά των επεισοδίων που είχαν δημιουργηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου και τα οποία οδήγησαν στην τιμωρία της έδρας της Επισκοπής διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ του Ροδοχωρίου και του Κεραυνού Επισκοπης που είχε για μεγάλο νικητή τον ΓΑΣ με 7-0.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της ήρθε εύκολα και δίκαια.

Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Πέτγαζλης και στο 40’ ο Ουέλινγκτον έκανε το 2-0, που ηταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομαδα ηταν καταιγιστική πετυχαίνοντας άλλα πέντε γκολ φθάνοντας ετσι το σκορ στο 7-0.

Το 3-0 έγινε στο 51’ από τον Ρίσσου και τρια λεπτά αργότερα έγινε το 4-0 με αυτογκολ. Στο 65’ ο Κουλιανίδης έγραψε το 5-0 και στο 82’ ο νεοεισελθών στον αγώνα Φρέντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-0, για να διαμορφώσει το τελικό 7-0 στο 86’ ο Αργυρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Χαλατζιούκας - Παζαρτζικλής).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΑΡΑΧΟΣ 4-0

Ανετη και καθαρή νίκη πήρε η ΑΕ Χαρίεσσας στο γήπεδο της κερδίζοντας με 4-0 την αποδυναμωμένη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 22’ με σουτ του Κώστα Τουμαρα. Το 1-0 ηταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παικτες της μετέπειτα νικήτριας ήταν πιο αποτελεσματικοί καταφέρνοντας να πετύχουν άλλα τρια τέρματα ανεβάζοντας ετσι το σκορ στο 4-0.

Συγκεκριμένα το 2-0 έγινε στο 65’ με πλασέ του Γραμματικού, ενω στο 72’ ο Αμπαρλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ιωαννίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Γιάντσης - Δεβετζίδης).

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-0

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο γήπεδο της η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας επι του Αρη Παλαιοχωρίου που τις δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην αποφυγή των πλεϊ αουτ.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 20’ με γκολ του Τ. Τσιάμπα.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ανέλαβαν την υπεροχή δίχως όμως να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του τερματοφύλακα της Νέας Νικομήδειας Συμεωνίδη και σε μια απο τις γρήγορες αντεπιθεσεις που επιχείρησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Μυλωνά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παρασίου - Αργυρίου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής