breaking news Νέο

O Τάσος Μπαρτζώκας ως Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Ολόκληρη η κοινωνία και οικονομία ωφελείται από τις αλλαγές!

O Τάσος Μπαρτζώκας ως Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Ολόκληρη η κοινωνία και οικονομία ωφελείται από τις αλλαγές!

Ολοκληρώθηκε σήμερα η επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση της δικηγορικής ύλης, με Εισηγητή από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, τον Τάσο Μπαρτζώκα.

                Όπως τόνισε και ο ίδιος στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση «οι 4 από τις 9 παρατάξεις του Κοινοβουλίου στηρίζουν και υπερψηφίζουν το Νομοσχέδιο επί της αρχής, και αυτό συνιστά την καλύτερη απόδειξη για τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα των ρυθμίσεων που περιλαμβάνει».

                Ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε πρωτότυπη την προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση όλων των πολιτών με την ταυτόχρονη αποσυμφόρηση των Δικαστηρίων από: κληρονομητήρια, εγγραφές και εξαλείψεις συναινετικών προσημειώσεων υποθηκών, ένορκες βεβαιώσεις.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα γενικότερα θετικά αποτελέσματα που φέρνει η προσπάθεια επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης, αφού τελικώς, ωφελείται ολόκληρη η κοινωνία και οικονομία, καθώς βελτιώνεται η εικόνα της Ελλάδας στους παγκόσμιους οικονομικούς δείκτες και τελικώς η χώρα μας γίνεται περισσότερο ελκυστική για επενδυτικούς σκοπούς.

                Φυσικά, ο Τάσος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να τονίσει την αξία των αλλαγών για τον Δικηγορικό κόσμο, που στηρίζεται έμπρακτα, και κυρίως για τους νέους Δικηγόρους που αποκτούν πρόσβαση σε νέα επαγγελματική ύλη στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

 

Παρατίθεται σχετικό link της ομιλίας:

" target="_blank">


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής