breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας φέρνει στη Βουλή το ζήτημα των αποζημιώσεων για βερίκοκα και δαμάσκηνα, που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις

Ο Τάσος Μπαρτζώκας φέρνει στη Βουλή το ζήτημα των αποζημιώσεων για βερίκοκα και δαμάσκηνα, που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις

Με σημερινή κοινοβουλευτική ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά κυβερνητική στήριξη προς τους αγρότες της Ημαθίας, που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται από τις πρόσφατες, έντονες βροχοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, να υπάρξει ειδική μέριμνα για όσους υπέστησαν τεράστια καταστροφή στις καλλιέργειες από βερίκοκα και δαμάσκηνα, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε τον νομό πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι, ο Βουλευτής ζητά να στηριχθούν εκτάκτως οι αγρότες που έχουν έρθει σε απελπιστική κατάσταση μετά την ολική απώλεια της παραγωγής τους.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε, όμως, και ένα ακόμα ζήτημα υπόψιν του Υπουργού: την ανάγκη να υπάρξει συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τη σταθερή ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και την -όχι μόνο κατά περίπτωση- αντιμετώπιση τέτοιων φυσικών φαινομένων, τα οποία, δυστυχώς, λόγω της κλιματικής αλλαγής είναι όλο και συχνότερα.

Σταθερά και με συνέπεια, ο Τάσος Μπαρτζώκας βρίσκεται πάντα στο πλάι των αγροτών στις δίκαιες διεκδικήσεις τους και στους αγώνες τους για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καθημερινής συνθήκες της αγροτικής παραγωγής, αλλά και για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής