breaking news Νέο

Τιμητική Διάκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας

  • Τιμητική Διάκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας
  • Τιμητική Διάκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας
  • Τιμητική Διάκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βέροιας έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό του British Council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 1080 μαθητές από 95 σχολεία, σε 40 πόλεις της Ελλάδας. Το σχολείο μας με την ταινία «Το Πρελούδιο των Ονείρων» κατάφερε να κατακτήσει Τ Ι Μ Η Τ Ι Κ Η  Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η.

                Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε στις 6 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη η τελετή απονομής βραβείων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού: «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό».

                Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην ταινία: Αντωνοπούλου Νικολέτα, Γρηγοριάδου Χαρίκλεια - Δέσποινα, Ντάγκας Αντώνιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πετρόπουλος Χρήστος, Στολτίδης Παναγιώτης- Αλέξανδρος, Τσιαμπούρης Κωνσταντίνος.

Επίσης συμμετείχαν οι μικροί: Κοζάρτσης Θεοφύλακτος, Οικονόμου Ανθή.

Οι καθηγητές που συνεργάστηκαν: Λαφάρα Ανθία, Μάκου Ιφιγένεια, Παπαγεωργίου Ελένη, Σπυροπούλου Μαρία.

Ευχαριστούμε για την πλήρη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση το Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο και την Υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Ψαρά Ελένη. Επίσης, ευχαριστούμε το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του σχολείου για την καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση της ταινίας.

Για όλους εμάς τους συντελεστές της ταινίας το αποτέλεσμα μας συγκίνησε και μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι καλλιτεχνικής συμπόρευσης. Οι μαθητές μας κατάφεραν με έναν ευρηματικό τρόπο και με τον αυθορμητισμό τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το σχολικό εκφοβισμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής