breaking news Νέο

Μάρτιος στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας : Η Άνοιξη πλησιάζει και ανθίζει στα Μαγικά Κουτιά

Μάρτιος στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας : Η Άνοιξη πλησιάζει και ανθίζει στα Μαγικά Κουτιά

Η Άνοιξη πλησιάζει και ανθίζει στα Μαγικά Κουτιά της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας. Δραστηριότητες για παιδιά, αφηγήσεις παιδικών βιβλίων, χειροτεχνίες, ζωγραφική, κατασκευές. Η Βιβλιοθήκη γεμίζει άσπρες και κόκκινες κλωστές, λουλούδια, χελιδόνια, δέντρα και εικόνες από την Επανάσταση του 1821, καθώς προετοιμάζεται για τον ερχομό της Άνοιξης. Σας περιμένουμε!

Εγγραφές από Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 12 Μαρτίου, 5.30-6.30 το απόγευμα
«Η Χιονάτη και η Κοκκινοσκουφίτσα ψάχνουν την Άνοιξη».  Η Άνοιξη ήρθε και η Χιονάτη με την Κοκκινοσκουφίτσα θέλουν να παίξουν στο δάσος. Άσπρες και κόκκινες κλωστές θα τις βοηθήσουν να φτάσουν στο ξέφωτο… Παιχνίδι και κατασκευή. Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα χάρτινο κουτί (περίπου 20Χ20 εκ.). Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-10 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 14 Μαρτίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Ο παππούς μου έχει φίλο έναν γίγαντα» του David Litchfield.  Μια υπέροχη ιστορία που με τρόπο άλλοτε αστείο και άλλοτε συγκινητικό, μάς μιλά για την αξία της φιλίας, της υπομονής και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Ακολουθεί δραστηριότητα. Για παιδιά 6-8 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 19 Μαρτίου, 5.30-6.30 το απόγευμα
«Ήρωες του 1821 ξεπηδούν από τα βιβλία».  Ψάχνοντας σε εικόνες από βιβλία ιστορίας, απομονώνουμε φιγούρες ηρώων για να στήσουμε ένα σκηνικό της Επανάστασης του 1821. Μυθοπλασία και κατασκευή. Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα χάρτινο κουτί (περίπου 20Χ20 εκ.). Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 10-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 21 Μαρτίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Δέντρο» των Patricia Hegarty και Britta Teckentrup. Με αυτό το υπέροχο, διαχρονικό παραμύθι αφιερωμένο σε κάθε καινούρια αρχή θα γνωρίσουμε την έναρξη της Άνοιξης δημιουργώντας παράλληλα το δικό μας ανοιξιάτικο δέντρο. Για παιδιά 5-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 28 Μαρτίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Το κουνελάκι και η ειλικρίνεια» των Jose Moran και Ulises Wensell.  Ο Λάμπης είναι ένα λιχούδικο κουνελάκι που σκαρφίζεται χίλια δυο ψέματα ώστε να εξασφαλίζει περισσότερο φαγητό. Ένα από τα κόλπα του όμως θα τον οδηγήσει σε σοβαρούς μπελάδες. Ακολουθεί δραστηριότητα. Για παιδιά 6-8 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα εργαστήριο.
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.
Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής