breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια!

  • Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια!
  • Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια!

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα και την νίκη επί του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ επέστρεψε σε γνώριμες φετινές καταστάσεις. Έχασε στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό με 1-0, σε ένα παιχνίδι που είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον με την γηπεδούχο ομάδα να είναι αυτή που καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης.

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές, προφανώς για να τους τσεκάρει και να διαπιστώσει κατά πόσο η ομάδα μπορεί να στηριχθεί σ' αυτούς την νέα περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άφησαν υποσχέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο στη Θέρμη το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες σχετικά φάσεις, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με την γηπεδούχο ομάδα, που όπως αναφέραμε καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης, να πετυχαίνει το γκολ στο 78' με κεφαλιά του Τσακιρίδη. Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δυο - τρεις καλές στιγμές για να φθάσει στην ισοφάριση, δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κοσμάνος (Στεργιακούλης - Κουτσικανίδης).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΗ: Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Κουρέλλας, Νικολαΐδης, Βαβλιάκης (80’ Παπαστεριανός), Αναστασιάδης (72’ Κολέτσι), Γκαργκαλατζίδης (85’ Αγγελίδης), Φούσκας (46’ Πουρνάρας), Ασήμογλου (72’ Τσακιρίδης), Γεωργιάδης.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Γράτσιανος (57' Βασιλειάδης), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Τζόρνταν (80' Σωτηριάδης), Μπάλλας (69' Μιχαηλίδης), Βασιλακάκης, Γανόπουλος, Ντόγος, Χατζηπάντος (80' Κετόγλου), Φασίδης.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΧΑΝΙΩΤΗ 2-5

Διπρόσωπη η Αγία Μαρίνα, έχασε στον προτελευταίο φετεινό της αγώνα για το πρωτάθλημα στο γήπεδο του Διαβατού από τη Χανιώτη με 2-5.

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Ημαθίας ήταν άνευρη με αποτέλεσμα να δεχθεί τέσσερα τέρματα με την Χανιώτη στο ίδιο διάστημα να έχει και ένα δοκάρι, στο 34' με τον Τοπούζη. Συγκεκριμένα στο 5' ο Αποστολίδης έκανε το 0-1, με τον Θωμαϊδη στο 15' να ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 36' και στο 45' ο Τοπούζης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ανέβασε την απόδοσή της και στο 50' ο Κοσέογλου μείωσε σε 1-4 με τον Τσολάκη πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-5. Την τελευταία λέξη  όμως είχε η Χανιώτη που στο 90' και πάλι με τον Τοπούζη, διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρύνιος (Παντικίδης - Ματσιάς).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Βάντσης (46’ λ.τ. Μυλωνάς), Δημητρούσης, Ράδης, Τότσκα, Καραγιάννης Τ., Τζαλίλης, Λέκα (80’ Σιδηρόπουλος Γ.), Αντωνίου (35’ λ.τ. Κοσέογλου), Τσολάκης, Μουστάκας, Θεολόγου.

ΧΑΝΙΩΤΗ: Κουτζαβασίλης (46’ Συλλέκτης), Καραγιάννης (46’ Θεοδωρίδης), Αναγνώστης, Κόμνος (46’ Νίνος), Αποστολίδης (46’ Λουφάκης), Αθανασιάδης, Θωμαΐδης (51’ Κουτσιούδης), Πάγιος, Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θέρμη - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ        1-0

Αγία Μαρίνα - Χανιώτη       2-5

Ορεστιάδα - Ευκαρπία        3-0

Κρηστώνη - Παραλίμνιο     3-3

Πανθρακικός - Πετεινός      6-0

Βαρβάρα - Μηχανιώνα        1-4

Αβατο - Καβάλα          0-1

Επανομή - Δόξα Δράμας    0-3

Αγγελοχώρι - Χρυσούπολη         0-3 (α.α.)


Αγία Μαρίνα-Χανιώτη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής