breaking news Νέο

ΕΕΕΕΚ Νάουσας : «Όταν η εν-συναίσθηση γίνεται έργο… ελπίζουμε σε ένα αύριο σταθερό, ασφαλές, γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές»

ΕΕΕΕΚ Νάουσας : «Όταν η εν-συναίσθηση γίνεται έργο… ελπίζουμε σε ένα αύριο σταθερό, ασφαλές, γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές»

«Όταν η εν-συναίσθηση γίνεται έργο… ελπίζουμε σε ένα αύριο σταθερό, ασφαλές, γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές». Το σχολείο μας, Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας (Ε.Ε.Ε.ΕΚ), είναι χώρος εκπαίδευσης ιδιαίτερος, τόσο εξαιτίας των ειδικών αναγκών των μαθητών μας, όσο και του εξειδικευμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που απαιτείται.  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πράξεις αλτρουισμού και υποστήριξης του «διαφορετικού» αποτελούν, πρότυπο συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ευχαριστούν θερμά το «Σύλλογο Τέχνης & Πολιτισμού Α. Καλδάρας», όπου με τα χρήματα τα οποία προέκυψαν από την πώληση του έργου ζωγραφικής «Βλέμμα κοριτσιού από τη Συρία» του Κώστα Καλδάρα προσέφεραν έναν έγχρωμο πολυ-μηχάνημα /φωτοτυπικό για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας. Ευχόμαστε και προσδοκούμε η συγκεκριμένη συμπεριφορά να αποτελέσει πολλαπλασιαστή και να παρακινήσει όλους μας να «ακούσουμε ενεργητικά» το διπλανό μας.      


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής