breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 12 Μαϊου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 12 Μαϊου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Πολυπλατάνου.

 

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά Βεροίας για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Μετά τη θεία Λειτουργία θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό στη φιάλη της Μονής.

 

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (Βέτλανς) της Νάουσας θα παραστεί στην εκδήλωση: «Οι Εύζωνοι στο χθες, στο σήµερα και το αέναο». Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος της ηρωικής πόλεως σε συνεργασία με το Σύλλογο Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου του Ολοκαυτώματος.

 

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Αλεξανδρείας.

 

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης. Μετά τον Εσπερινό θα προεξάρχει στην Ιερά Λιτανεία προς τον Χώρο Μαρτυρίου «Κιόσκι», όπου θα τελεστεί Αρτοκλασία.

 

Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και θα προεξάρχει στη Δοξολογία για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της ηρωικής πόλεως.

 

Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη Νάουσα θα παραστεί στην επετειακή συναυλία: «Τραγούδι, λυγµός, παράπονο της λευτεριάς ο λόγος... ο Χαλασµός», την οποία διοργανώνει ο Δήμος της ηρωικής πόλεως για την επέτειο του Ολοκαυτώματος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής