breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από σήμερα έως και 18 Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από σήμερα έως και 18 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα  Δευτέρα 12 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου το πρωί, εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στη Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Στην ακολουθία θα ψάλλει χορωδία από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Η κατάκριση».

Την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος αδελφότητος ΠΕΛΕΚΑΝ στο Κομνήνιο Βεροίας και θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιμ. Αμβροσίου Κυρατζή.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Η ελεημοσύνη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής