breaking news Νέο

Εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης φθορών στο οδόστρωμα οδών από το Δήμο Βέροιας

  • Εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης φθορών στο οδόστρωμα οδών από το Δήμο Βέροιας
  • Εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης φθορών στο οδόστρωμα οδών από το Δήμο Βέροιας

Σε εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης φθορών στο οδόστρωμα οδών προέβη χθες ο Δήμος Βέροιας (βοηθούντος και του καιρού βέβαια). Άλλωστε – να θυμίσουμε – κάτι τέτοιο είχε προαναγγελθεί ουσιαστικά από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Σιδηρόπουλο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το προηγούμενο διάστημα, με τις εργασίες αυτές να περνούν πλέον σε φάση εκτέλεσης. Έτσι, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε και στη μερική εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας και χρήση κώνων, προκειμένου στο σημείο της οδού που εκτελούνταν οι εργασίες, να εκτρέπεται η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα των οδών. Εργασίες έγιναν στις οδούς Βενιζέλου, Ανοίξεως, Σοφοκλέους, Πιερίων, Θεσσαλονίκης, Μιαούλη, Φιλήμωνος, Καραϊσκάκη, Δήμητρας Παυσανίου, Βούλας Χατζίκου, Θερμοπυλών και Αφών Κούσιου.

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας είχαν τοποθετηθεί σημαιοφόροι, με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης πινακίδων στένωσης του οδοστρώματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ώστε η κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ, οι δε ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις είχαν τοποθετηθεί από τον εκτελούντα τις εργασίες, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας.

Ανάλογες εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης φθορών οδοστρώματος πρόκειται να πραγματοποιηθούν και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λαζοχωρίου, από ώρα 7.00 έως 8.00, και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική οδό Βέροιας – Λαζοχωρίου.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής