breaking news Νέο

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Η Οικογενειακή Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα τιμωρείται

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Η Οικογενειακή Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα τιμωρείται

Είναι εντυπωσιακά τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία δείχνουν πως μόλις το 0,02% ,δηλαδή μόλις 7 επιχειρήσεις κάτω των 9 εργαζομένων ,κατάφεραν να αποκτήσουν χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σε απλούς αριθμούς, το συνολικό ποσό επιχορήγησης για αυτές τις επιχειρήσεις είναι μόλις 25,8 εκατομμύρια ευρώ από τα 4,9 ΔΙΣ που δοθήκαν συνολικά.

 

Η μερίδα του λέοντος για ακόμη μια φορά πηγαίνει στις μεγάλες επιχειρήσεις αγγίζοντας μάλιστα το ποσοστό του 84,3%, επιχειρήσεων που έτσι κ αλλιώς έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο τραπεζικό σύστημα. 

 

Οι μικρομεσαίοι παρακολουθούν τον κανιβαλισμό των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο σύντομα θα αποτελεί μια ακόμη "χαμένη ευκαιρία".

 

Η Ν.Δ εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο Πισσαρίδη ,το οποίο έχει ως μοναδικό στόχο τον αφανισμό της οικογενειακής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

 

Δεν είναι τυχαίο πως από πολύ νωρίς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει πρόωρη παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων υπό τον φόβο των αντιδράσεων των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στις κάλπες των Ευρωεκλογών.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ καλεί κάθε ελεύθερο επαγγελματία να κάνει το αυτονόητο. Να πάρει τηλέφωνο τον λογιστή του και να μάθει τι τον περιμένει με τα νέα φορολογικά μέτρα που θα διαλύσουν ότι έχει απομείνει και μετά να τους κρίνει στην κάλπη.

 

Η ευθύνη περνάει πρώτα από τα δικά μας χέρια...Από την δική μας ψήφο !!!

 

Θεματική Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής