breaking news Νέο

Ενημέρωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας για τις εσωκομματικές εκλογές και την απόκτηση κάρτας μέλους

Ενημέρωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας για τις εσωκομματικές εκλογές και την απόκτηση κάρτας μέλους

Ενόψει των επερχόμενων Εσωκομματικών Εκλογών του Κόμματος με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 13η Μαΐου 2018, ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι :

1. Όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

2. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018 και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους στο site www.nd.gr

α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή

β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την κάρτα μέλους μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της ΝΟΔΕ Ημαθίας στο τηλέφωνο 23310 28980 και ώρες 10:00-13:00.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής