breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Θα συνδράμει, σύντροφοι, το 4ο Ράιχ (λέγε με Γερμανία) στην σύλληψη Νεντανιάχου, αν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

 

Ποια η ίδια, μεταπολεμική, Γερμανία που άφησε χωρίς δίκη χιλιάδες ναζιστές SS, επειδή θα έχανε όλους τους επιτελείς της σε στρατό και δημόσιο.

 

Η Γερμανία που δεν πλήρωσε τις πολεμικές αποζημιώσεις στις χώρες (μεταξύ τους και η Ελλάδα) που σκότωσε, λεηλάτησε, κατέστρεψε κάθε τι χρήσιμο.

 

Η Γερμανία που προκάλεσε τον μεγάλο λιμό τον χειμώνα του 1941 εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Αθήνα.

 

Η Γερμανία που δεν επέστρεψε ποτέ τον κλεμμένο χρυσό και τα τιμαλφή από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Η Γερμανία που δολοφόνησε εκατομμύρια Εβραίους, τσιγγάνους, Ρώσους, άτομα με ειδικές ανάγκες, στα κολαστήρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης της.

 

Ε, λοιπόν αυτή η Γερμανία δεν δικαιούται...δια να ομιλεί.

 

Κοιτάζωντας τον ίσκιο της, που είναι συνεχώς κάτω από την προστασία της Αμερικής.

 

Που και αυτή φέρει τρομερές ευθύνες για το ότι δεν καταδικάστηκαν οι ναζιστές, μετά τον πόλεμο, αφού εξυπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα.

 

Ευτυχώς ο χρόνος περνάει και πεθαίνουν από γηρατειά οι ναζί αλεξιπτωτιστές, των επιλέκτων δυνάμεων των SS, που τέτοιο καιρό, τον Μάιο του 1941, ισοπέδωσαν την Κάνδανο και άλλα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης.

 

Και κάθε χρόνο ερχόταν στα στρατιωτικό τους νεκροταφείο, λέγοντας και κανένα...ναζιστικό, στρατιωτικό, τραγουδάκι για τους συντρόφους τους στις κτηνωδίες.

 

Μαζί με τον Φον Τζίφρεν και οι τοπικοί Χερ Χαρούπογλου φυσικά, που ενώ υπήρξαν δοσίλογοι και κυβέρνησαν επί κατοχής την Ελλάδα, όχι μόνο δεν καταδικάστηκαν, αλλά τα παιδιά τους μας "βγήκαν" και σπουδαίοι πολιτικοί της προμεταπολιτευτικής και μεταπολιτευτικής πατρίδας μας.


ναζιστές SS
στρατόπεδα συγκέντρωσης
δοσίλογοι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής