breaking news Νέο

Δήλωση του Κ. Καλαϊτζίδη για την έναρξη υλοποίησης από την ΠΚΜ του προγράμματος βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

Δήλωση του Κ. Καλαϊτζίδη για την έναρξη υλοποίησης από την ΠΚΜ του προγράμματος βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

H  υπογραφή από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, την Τρίτη 13η Μαρτίου, των  τεσσάρων, πρώτων,  παρεμβάσεων, ύψους άνω των 3 εκ. ευρώ στο δήμο της Βέροιας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, όπως και η αντίστοιχη, πρόσφατη, χρηματοδότηση του δήμου Νάουσας τεσσάρων δράσεων, στο ίδιο πρόγραμμα, ύψους 2.5 εκ. ευρώ, αποτελούν ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο στα χέρια των δυο δημοτικών αρχών, προς όφελος των δημοτών τους.

H υλοποίηση δράσεων για την αστική αναζωογόνηση και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, με την χρήση «πράσινης» ενέργειας και την ενδυνάμωση της «κοινωνίας της πληροφορίας», αποτελούν πρωταρχικό προγραμματικό στόχο της «Αλληλεγγύης», της οποίας ηγείται ο κ. Τζιτζικώστας, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όλοι εμείς οι συνεργάτες του στην Ημαθία δικαιωνόμαστε καθημερινά στην πράξη, για την αδιάκοπη προσπάθεια του να «τρέξει» την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ρυθμούς «πρωταθλητισμού» στην αναπτυξιακή της πορεία, ώστε να είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας που θα ξεπεράσει την

κρίση, όπως  επανειλημμένα έχει ο ίδιος δηλώσει.

Είναι αυτονόητο ότι η συνεργασία μας με ΟΛΟΥΣ του δήμους της Ημαθίας θα συνεχιστεί, χωρίς καμία διάκριση, σε αυτή την κατεύθυνση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής