breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-σεμινάριο για την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Π.Ε. Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-σεμινάριο για την ανάρτηση δασικών χαρτών στην Π.Ε. Ημαθίας

Σε ένα θέμα, όπως αυτό με τους Δασικούς Χάρτες της Ημαθίας, στο οποίο εμπλέκονται επιστήμονες και υπηρεσιακοί παράγοντες, το ενδιαφέρον δεν μπορεί παρά να κρίνεται επιβεβλημένο, ως προς το να υπάρξει ενημέρωση, διευκρινήσεις αλλά και αποσαφήνιση σε μια σειρά από πράγματα.

Έτσι, συμβολαιογράφοι δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, γεωλόγοι, δασολόγοι, στελέχη Δημοσίων Υπηρεσιών της Π.Ε. Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας, καθώς και πολίτες, έσπευσαν χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (Μητροπόλεως 46) και παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση, που διοργάνωσαν, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. - 1.30 μ.μ., το ΤΕΕ /ΠΚΜ, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή του Επιτροπή στο Νομό Ημαθίας, το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας και με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκαν διευκρινήσεις για τις αναρτήσεις, για τα νομικά θέματα, για το καθεστώς των ενστάσεων κλπ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του ΤΕΕΕ/ΤΚΜ Π. Μπίλλιας, ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Κ.Μ. δασολόγος Γιώργος Παπαρουσόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης. Χαιρετισμό ακόμα απηύθυνε και ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ι. Σάββας, που συμμετείχε στην εκδήλωση, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γ. Τσακούμης.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής