breaking news Νέο

Ομοφωνία στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

Ομοφωνία στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

H αδυναμία να υπάρξει απαρτία μελών την Τρίτη το απόγευμα οδήγησε σε αναβολή την προγραμματισθείσα συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και τον ορισμό νέας ημέρας διεξαγωγής, χθες Τετάρτη, στις 3 μ.μ.

Κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στο να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία μελών και η συνεδρίαση του οργάνου να πραγματοποιηθεί κανονικά αυτή τη φορά. Το «μενού» περιελάμβανε 8 θέματα, για τα οποία η στάση των μελών υπήρξε ομόφωνη.

Ειδικότερα, έγιναν αποδεκτά μία σειρά αιτημάτων, τα οποία προέρχονταν από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας, την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας και το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, για παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου. Αποδεκτό ακόμα έγινε το αίτημα του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας για παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου για την πραγματοποίηση πασχαλινού bazaar.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ. 70α στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, η έγκριση ανάκλησης της 17/2018 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας περί «χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας του Δ. Βέροιας», αλλά και η κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης του με αρ. 31 καταστήματα (β' στάθμη), εμβαδού 16,10 τ.μ. στη Δημοτική Αγορά Βέροιας.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής