breaking news Νέο

Ο προπονητής του Φιλίππου Δ. Γκίμας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πλησιάζουμε στον στόχο μας, όμως...»

Ο προπονητής του Φιλίππου Δ. Γκίμας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πλησιάζουμε στον στόχο μας, όμως...»

Ο Φίλιππος συνεχίζει την προετοιμασία του κανονικά για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εύαθλο Πολυκάστρου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ένα παιχνίδι για το οποίο ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, επεσήμανε: “Ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας μας, Εύαθλος Πολυκάστρου, δείχνει οτι είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που μαρτυρά ότι έχει να επιδείξει νίκες εντός και εκτός έδρας.

Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σε εγρήγορση και να παρουσιασθούμε “ετοιμοπολεμοι” για το ματς αυτό. Πλησιάζουμε στον στόχο μας, όμως η τελευταία 6αδα αγώνων έχει επικίνδυνα παιχνίδια, στα οποία απαιτείται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και να φανούμε αποτελεσματικοί”.

 

Φιλική κόντρα με Αστέρα Σίνδου

Χθες το απόγευμα η επικεφαλής της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της κατηγορίας ομάδα της Βέροιας έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Σίνδου στην έδρα του τελευταίου, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο έμπειρος προπονητής της ομάδας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφου έχει όλους τους παίκτες κοντά του.

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής