breaking news Νέο

Παναθηναϊκή κατακραυγή για ΠΑΟΚ και Σαββίδη, που αμαύρωσαν το πρωτάθλημα

Παναθηναϊκή κατακραυγή για ΠΑΟΚ και Σαββίδη, που αμαύρωσαν το πρωτάθλημα

Εντάξει το είπαμε, το ξαναείπαμε, το γράψαμε, το ξαναγράψαμε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος, με μια δημόσια συγνώμη, κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική πραγματικότητα, όμως αυτό που συμβαίνει από το βράδυ της Κυριακής στα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και των... περιχώρων της, δεν έχει προηγούμενο.

***

Δεν συζητάμε πλεον για μια άστοχη και οπωσδήποτε κατακριτέα πράξη, για ένα ατόπημα, ενος προέδρου μιας μεγάλης ΠΑΕ, που σίγουρα θα έχει και τις συνέπειες της, αλλά για ένα ξεκαθάρισμα επιχειρηματικών και όχι μόνο, συμφερόντων, με φόντο το ποδόσφαιρο.

***

Πέντε ημέρες τώρα και για τα Μedia της Αθήνας πρώτο θέμα δεν είναι άλλο από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τουμπας και τη θέα του αναρτημένου όπλου στη ζώνη του.

***

Ποιά ελληνοτουρκικά, ποιό Μακεδονικό, πιο σκάνδαλο ΝOVARTIS και πόσο μπορεί να μετρήσει η ομηρία και η κράτηση στις φυλακές της Ανδριανούπολης των δυο ελλήνων αξιωματικών; Ολα αυτά για τα μίντια της Αθήνας και του Πειραιά έρχονται πλεον σε δεύτερη μοιρα και αυτό που μετράει είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης που έπληξαν ανεπανόρθωτα το γοητρο του άσπιλου μέχρι προχθές ελληνικού πρωταθλήματος!!

***

Ο ΣΚΑΪ, ο ΑΛΦΑ, ο ΑΝΤ1 και όλες οι ιστοσελίδες πολιτικές και αθλητικές της Αθήνας και των περιχώρων της, τις τελευταίες πέντε ημέρες προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πρώτο πράγμα και ίσως και το μοναδικό που ενδιαφέρει τον ελληνα πολίτη αυτή την περίοδο, είναι η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και η οπλοκατοχή του Ιβάν Σαββίδη, του οποίου η παρουσία και μόνο φαίνεται ότι μολύνει την χώρα μας.

***

Μέχρι και οι ρεπορτερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με επικεφαλης τον Καρπετόπουλο, σοκαρίστηκαν από την θέα του πιστολιού!!

***

Όχι τόσο πολύ βέβαια, όσο όταν στα γραφεία της ΕΠΟ, με παραλήπτη τον πρόεδρο της κ. Γραμμένο έφθανε φάκελος που περιείχε σφαίρα, όταν ο Σισέ έτρωγε της χρονιάς του στο Γ. Καραϊσκάκης, όταν πυρπολείτο το σπίτι του αρχιδιαιτητή στη Χαλκιδική του κ. Μπίκα, όταν τινάζονταν στον αέρα η επιχείρηση - φούρνος - διαιτητή που τόλμησε ύστερα από 2½ χρόνια να αποβάλει παίκτη μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου, όταν πρόσφατα ακόμη και την παραμονή ενος αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ τοποθετούντο εκρηκτικα στην πρόσωψη της εφημερίδας Εθνος, ιδιοκτησίας του προέδρου του ΠΑΟΚ, οταν επίσης πρόσφατα ανατινάχθηκε νεόδμητη έκθεση επίπλων στην Αθήνα που ανήκει σε γνωστό φίλαθλο και σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν το αφεντικό μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ, κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του στα επίσημα απείλησε να πνίξει με το κασκόλ παρατηρητή διαιτησίας, όταν ακούγονταν πυροβολισμοι έξω από τα αποδυτήρια μεγάλης αθηναϊκής ΠΑΕ, όταν δημοσιογράφοι μετά από σχόλιο που δεν άρεσε σε ανθρώπους συγκεκριμένης ΠΑΕ του Κεντρου, έπεφταν σε μπλόκο και μεταφέρονταν με πολλαπλά κατάγματα στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια με παρέμβση της ίδιας ΠΑΕ απολύονταν από την εργασία τους, όταν... όταν... όταν...

***

Κανάλια και ραδιόφωνα, όπως ο ΑΛΦΑ και ο ΑΝΤ1 που δεν αφιέρωσαν ούτε δευτερόλεπτο μέχρι σήμερα στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου και στους κατά καιρούς τραμπουκισμούς των παραγόντων στα γήπεδα, ξαφνικά απέκτησαν υπερευαισθησία σε θέματα αθλητικής βίας έχοντας σε όλα σχεδόν τα δελτία ειδήσεων τους πρώτο θέμα τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Επιλεκτική ευαισθησία!!

 

Σημείωση: Τώρα που πέφτει μαύρο στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA και 420 περίπου δημοσιογράφοι και υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων, μαζί με τις οικογένειές τους, μένουν στον δρόμο μήπως αισθάνονται τίποτα ενοχες εκείνοι που είχαν πρωτοστατήσει στο να μην πλειοδοτήσει στον διαγωνισμό του ΔΟΛ ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ιβάν Σαββίδης που υπόσχονταν την επαναλειτουργία του Σταθμού με ατόφιο το παλιό προσωπικό;

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής