breaking news Νέο

Διανομή χυμών ροδακίνου από το Δήμο Νάουσας τα έτη 2015, 2016 και 2017

Διανομή χυμών ροδακίνου από το Δήμο Νάουσας τα έτη 2015, 2016 και 2017

Μεγάλες ποσότητες χυμού ροδάκινου παρέλαβε ο Δήμος Νάουσας τα έτη 2015, 2016 και 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Δωρεάν Διανομής αποσυρόμενων προϊόντων. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή του Δήμου Νάουσας, στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην απορρόφηση της αγροτικής παραγωγής σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω των επιπτώσεων του ρώσικου εμπάργκο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Δήμος Νάουσας παρέλαβε σημαντικές ποσότητες ροδάκινων και νεκταρινιών έναντι 0,27 ευρώ το κιλό, από τα οποία παρήχθησαν σε μονάδες τυποποίησης χυμοί που διανεμήθηκαν στα προγράμματα:

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας 215.081 λίτρα χυμού

Από τον ΑΣΕΠΟΠ  Νάουσας 25.598 λίτρα

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής 130.219 λίτρα

Από τον ΑΣΟΠ Επισκοπής 49.692 λίτρα

Οι χυμοί αυτοί διανεμήθηκαν σε δικαιούχους Κάρτας Σίτισης, ΤΕΒΑ, καθώς και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

«Με πολλή ικανοποίηση συνεισφέραμε κι εμείς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε συνεργασία με την Κοινοπραξία και τις Ομάδες Παραγωγών, ενισχύοντας το εισόδημα του παραγωγού, αλλά και παρέχοντας δωρεάν χυμούς στους δικαιούχους του Δήμου μας. Είμαστε κοντά σε όλες τις προσπάθειες που βοηθούν τον παραγωγικό κόσμο και το κοινωνικό σύνολο, ώστε από κοινού να επιδιώξουμε λύσεις στα προβλήματα και μια κάποια ανακούφιση στους συνδημότες μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής