breaking news Νέο

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Αγροτικός Αστέρας του Μακεδόνα Βέροιας στη 14η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Αγροτικός Αστέρας του Μακεδόνα Βέροιας στη 14η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε  η 14η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 17/3/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας που αναδείχθηκε νικητής με σκορ 2 - 1. 
Με τη νίκη η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα  κατέλαβε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, στην κανονική διάρκεια και συνεχίζει στην επόμενη φάση με τις 8 καλύτερες ομάδες του Νομού. 

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή ενώ στην πίεση που δέχθηκε αντέδρασε θετικά η άμυνα του.
Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε τους φιλοξενούμενους, πέτυχε πρώτη τέρμα αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του σκόρερ και σε μικρό χρονικό διάστημα πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε επιθετικός του Αστέρα όταν μπήκε στην περιοχή και τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας του Μακεδόνα. Στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων αλλά το ημίχρονο έκλεισε με προβάδισμα των γηπεδούχων  με σκορ 1 - 0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αλλά σε επίθεση των φιλοξενούμενων δέχθηκε την ισοφάριση με σουτ από το ύψος της περιοχής όταν η μπάλα χτύπησε σε αμυντικούς άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η ισοφάριση έδωσε άλλο αέρα στην αναμέτρηση και η ομάδα του Αστέρα ανέβασε στροφές έχασε πολύ καλές κλασικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα και αυτό ήρθε με πολύ καλό συνδυασμό στην επίθεση, που βγήκε σε τετ-α-τετ επιθετικός των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2 - 1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα δέχθηκε πίεση στην επίθεση κυρίως με εκτελέσεις φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά οι άμυνα του Αστέρα δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αντίθετα οι επιθετικοί του Αστέρα με καλούς συνδυασμούς είχαν κλασικές ευκαιρίες, για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Με τη λήξη της αναμέτρησης η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αναδείχθηκε νικήτρια με τελικό σκορ 2 - 1, ενώ οι μικροί ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την επιτυχία τους αλλά και την υπόσχεση προς τον προπονητή τους για καλύτερη συνέχεια στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και εκμεταλλεύτηκε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ρόστερ της παιδικής ομάδας χρησιμοποιούνται ήδη 4 παίκτες, γεννηθέντες 2003, στην ανδρική ομάδα που αγωνίζεται επάξια στην Α2 κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας και αναμένεται ανάλογη συνέχεια, χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στους νεαρούς και ελπιδοφόρους αθλητές της.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Καραγαβριηλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Πασβάνης, Αμβροσιάδης και Λίβας Α.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Απόστολος Χατζάρας): Ματελόπουλος, Αργυρόπουλος, Ασλανίδης, Θυμιόπουλος, Μπουρδάνος, Υγρόπουλος, Κώττας, Παπαστεργίου, Λεσάι, Χατζηκυριακίδης, Χερίδης, αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Μπουτσαχτσής, Παπαγιάννης, Μαλάκος, Τόσκας και Τσέας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γαβράς Γρ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής