breaking news Νέο

Διανομή βρεφικών ειδών από την Π.Ε. Ημαθίας, σε συνεργασία με τους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας

Διανομή βρεφικών ειδών από την Π.Ε. Ημαθίας, σε συνεργασία με τους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας

Η Π.Ε. Ημαθίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας - Νάουσας - Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά έως δύο ετών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ).

Στην Ημαθία τα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος είναι 405.

Σημεία διανομής :

1)Για το Δήμο Βέροιας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας, Σταδίου 51(Παλιά Σφαγεία), Βέροια.

2)Για το Δήμο Νάουσας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου,  από τις 11 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι, στο παρκινγκ  πολυχώρου Πολιτισμού Χρ. Λαναράς αίθουσα «Έρια», στη Νάουσα.

3)Για το Δήμο Αλεξάνδρειας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα,  στο πρώην κοινωνικό παντοπωλείο Δ. Αλεξάνδρειας, δίπλα στη δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ελευθέριου Βενιζέλου 2, Αλεξάνδρεια.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής