breaking news Νέο

Θανάσιμος τραυματισμός ακροβάτη του διάσημου Cirque du Soleil κατά τη διάρκεια της παράστασης

Θανάσιμος τραυματισμός ακροβάτη του διάσημου Cirque du Soleil κατά τη διάρκεια της παράστασης

Πάγωσε το κοινό στην Τάμπα της Φλόριντα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ακροβάτης του Cirque du Soleil έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια παράστασης.

Ο Yann Arnaud τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ έκανε ακροβατικά στον αέρα στη διάρκεια του σόου Volta, ανέφερε το Cirque du Soleil Entertainment Group σε σχετική ανακοίνωση.

«Ολόκληρη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι συντετριμμένη από την τραγωδία. Ο Yann ήταν μαζί εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια και αγαπήθηκε από όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, σκοπός μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά του και τους υπαλλήλους μας, ειδικά την ομάδα Volta, ξεπερνώντας μαζί αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO, Daniel Lamarre.

Σύμφωνα με τους Tampa Bay Times, ο Arnaud έπεσε από ύψος περίπου 3.6 μέτρων, όταν του έφυγε από τα χέρια ο ιμάντας που κρατούσε στον αέρα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα, ο Arnaud είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία του από την προετοιμασία για την παράσταση, όπου σχολίαζε πόσο ενθουσιασμένος ήταν για το ντεμπούτο του νούμερου με το συνεργάτη του Pawel Walczewski.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής