breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ : Διαιτητής και αστοχία της στέρησαν την νίκη

ΝΑΟΥΣΑ : Διαιτητής και αστοχία της στέρησαν την νίκη

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Νάουσα, ενω είχε και κόντρα την διαιτησία του κ. Τεβεκέλη και των βοηθών του Νοτσιόπουλου - Φραγιού με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 στην έδρα της με τον Εδεσσαϊκό και να χρειάζεται πλεον δυο νίκες στα δύο παιχνίδια που της απομένουν διαφορετικά κινδυνεύει να μπλέξει σε περιπέτειες καθώς την χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί από την ΑΠΕ Λαγκαδά και τον Κιλκισιακό που βρίσκονται μέσα στην Ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας από αγωνιστικής πλευράς έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων του ΦΑΣ και του Εδεσσαϊκού που καίγονταν για τους βαθμούς αφού παίζουν και οι δυο την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Η ΝΑΟΥΣΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ

Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιησει ενω αντιμετώπισε και τα εχθρικά σφυρίγματα του κ. Τεβεκέλη.

Η Νάουσα που μπήκε δυνατά στον αγώνα ειχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 5’ όταν ο Τούφας εκτέλεσε φαουλ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς της ομάδας της Έδεσσας.

Στο 12’ και στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των φιλοξενουμένων και ενω ο Ντόγος με την μπάλα στα πόδια έμπαινε στην περιοχή της Νάουσας και τον Τζημογιάννη να κινείται προς τον παίκτη του Εδεσσαϊκού πριν όμως προλάβει να έρθει σε επαφή με τον Βεροιώτη ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού, ο Ντόγος έπεσε στο χορτάρι με τον Τεβεκέλη αδίσταχτα και καταλογίζει πέναλτι το οποίο παρά τις δικαιολογημένες έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων και των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου εκτέλεσε ο Σκαθαρούδης με τον τερματοφύλακα όμως της Νάουσας να πέφτει στη σωστή γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η πρωτοβουλία της Νάουσας συνεχίστηκε και στο 22’ μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Ντινόπουλο που ηταν αφύλακτος και το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βόλτσης. Και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 30λεπτο η Νάουσα είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Γιαννόπουλο την κοντινή προβολή του οποίου ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκου απέκρουσε με τα πόδια. Και το πρωτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια καλή στιγμη του Εδεσσαϊκού και συγκεκριμένα στο 40’ όταν ο Καρακούσης από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ βγήκε απέναντι από τον Γρηγοριάδη, το πλασέ του ομως ήταν χλιαρό και ο τερματοφύλακας της Νάουσας δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επανάληψη η Νάουσα έγινε πιο πιεστική και στο 47’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μουρίκι το σουτ του οποίου εφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο 70’ η σειρά του προωθημένου Τζημογιάννη να πιάνει από κοντινή αποσταση την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τούφα και τον Βόλτση με εντυπωσιακή εκτίναξη να λέει και πάλι όχι.

Στο 75’ η μοναδική για το δεύτερο ημίχρονο καλή στιγμή του Εδεσσαϊκού με τον Σκαθαρούδη που και πάλι από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ έκανε το σουτ που έφυγε αουτ.

Μετά το 80’ η πίεση της Νάουσας στην άμυνα των φιλοξενουμένων έγινε ασφυκτική ομως σε δύο περιπτώσεις ο Θεσσαλονικιός ρέφερι αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών σε βάρος του Εδεσσαϊκού.

Την πρώτη 86’ ο Καψάλης ανατράπηκε από τον Κιόρτση μεσα στην περιοχή του Βόλτση με τον κ. Τεβεκέλη να δείχνει παίζεται ενω λίγο αργότερα σε σουτ του Περηφανόπουλου η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού του Εδεσσαϊκού που ήταν σε προεκταση του σώματος του όμως και πάλι ο διαιτητής έδειξε παίζετε.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα διακρίθηκαν οι Καψάλης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης και Τούφας ενω από τον Εδεσσαϊκό ξεχώρισαν οι Βόλτσης, Μωϋσίδης και Ντόγος.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Για τις αποφάσεις του κ. Τεβεκέλη υπάρχουν δικαιολογημένα και ουσιαστικά παράπονα από την Νάουσα και όχι μονο για τα δύο πέναλτι που δικαιούτο και δεν κατελόγησε και το ανυπαρκτο που έδωσε στον Εδεσσαϊκό αλλά και για πολλές άλλες περιπτώσεις όπως και για τον δεύτερο βοηθό τον Φραγιό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης (55’ λ.τ. Μαντώς), Ζούρκος (70’ Χατζόπουλος), Παντζαρτζίδης (80’ Γιαννόπουλος), Ντινόπουλος (68’ Λαμπριανίδης), Τούφας, Μουρίκι, Καψάλης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης (82’ Αβραμίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Τοουσάνης, Ντόγος, Καρακούτης (85’ Παπουτζής), Σκαθαρουδης (77’ Σφέτκος), Καράμπελας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής