breaking news Νέο

Φυσιολογική ήττα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων από τον Κιλκισιακό

Φυσιολογική ήττα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων από τον Κιλκισιακό

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε στο γήπεδο του από τον Κιλκισιακό με 0-3.

Το παιχνίδι όπως ήδη αναφέραμε είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφου οι μεν φιλοξενούμενοι διεκδικούν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική, η δε γηπεδούχος ομάδα των Τρικάλων έχει αποχαιρετίσει και μαθηματικά εδώ και αρκετό καιρό την κατηγορία.

Ο Κιλκισιακός που στον δεύτερο γύρο κάνει πορεία πρωταθλητισμού ήταν καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα αφού εξ άλλου ήταν και η ομάδα που είχε το κίνητρο όμως από την άλλη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού η γηπεδούχος δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ, καθώς κυριως στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές ευκαιριες για γκολ.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 7ο λεπτό από τον Παπαδημητρίου ενω δυο λεπτά αργότερα ο Κιλκισιακός πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με αυτογκολ του Τερζή.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν δημιούργησαν ευκαιρίες όμως αυτός που σκόραρε και πάλι ηταν ο Κιλκισιακός στο 62’ με τον Παπαδημητρίου που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τα Τρίκαλα διεσώθηκαν οι Πατσιαβούρας, Κουκουράκης και Παρσόπουλος ενω καλύτεροι από τον Κιλκισιακό ηταν οι Παπαδημητρίου, Λογγινίδης και Καρασίμος.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Χίβασης, Συμπεθέρης (46’ Ζαχαριουδάκης), Βλάχος, Τερζής, Τσουλχάι, Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης (46’ Πατσιαβούρας), Κουκουράκης (55’ Ράμμος), Φετενίδης (61’ Κίτσας Γ.), Καπετάνος, Παρσόπουλος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Ιορδανίδης, Καραμπάς (46’ Παπαχρυσάνθου), Παλάσκας (68’ Ραφαελίδης), Ματεντζίδης, Καρασίμος, Δρόσος, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου (63’ Τοπαλίδης), Κωστάκης, Καθάριος (46’ Ρετσινάς).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής