breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Έχασε και από τον ουραγό

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Έχασε και από τον ουραγό

Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που εδώ και αρκετό καιρό έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά και έκτοτε παραμένουν δίχως κίνητρο, ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας γνώρισε μια ακόμη ήττα χάνοντας εκτός έδρας από τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Καμπανιακό με 3-1.

Το παιχνιδι δεν είχε ρυθμό με τον γηπεδούχο Καμπανιακό να είναι καλύτερος και να φθάνει δίκαια στην νίκη. Μια νίκη βέβαια που έχει αξία γοήτρου.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της μετέπειτας νικήτριας μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Χατζηβασιλειάδη που ύστερα από ωραία πάσα του Παπάζη θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα πλασάρει τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν δημιουργώντας δυο - τρεις καλές ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν και να φθάσουν στην ισοφάριση.

Από την άλλη ο Καμπανιακός πιο απελευθερωμένος στο 25’ ζευγάρωσε τα τέρματά του με τον Καμπεράη που αφου κέρδισε δυο κόντρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έκανε το 2-0.

Τελικά στο 40’ ο Σκλιοπίδης ύστερα από μακρινή μπαλιά του Δημητρίου με ψηλοκρεμαστό σουτ μειώνει σε 2-1 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Ομως ο Καμπανιακός που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο 85’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπη του Παπάζη από τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας Κούζα το οποίο αξιοποίησε ο Ρακαβίνας διαμορφώνοντας το 3-1.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας διακρίθηκαν οι Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Χουσέϊνογλου ενω καλύτεροι απο τον Καμπανιακό ήταν οι Καμπεράη, Παπάζης και Χατζηβασιλειάδης.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η διαιτητής του αγώνα κα Τσιοφλίκη όπως και οι βοηθοί της Κουτούμπας - Παραφέστας από την Λάρισα.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπάικος, Χατζηαποστόλου, Αλμπάνης, Μαγούλας (72’ Ζούμπουλας), Ρακαβίνας, Δασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Τσιότσκας (80’ Βλαχόπουλος), Παγωνίδης, Καμπεράη, Παπάζης (75’ Βουδούρης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Πέικος, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Ηλίου (27’ Καραχαλίδης), Κούμπουλα (86’ Τριανταφυλλόπουλος), Χουσέϊνογλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Αλμύρας, Κιβρακίδης (87’ Ταλαίπωρος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής