breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Δίχως ανακατατάξεις στην κορυφή

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Δίχως ανακατατάξεις στην κορυφή

Αμετάβλητη παρέμεινε η σειρά των ομάδων στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινακα που οδηγούν στα πλεϊ οφ όπως εξάλλου αναμένονταν με την Νίκη Αγκαθιάς να περνάει ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου στο γήπεδο του Αράχους καθώς κέρδισε την τοπική Ποντιακή Νεολαία με 9-1.

Ευχάριστο ήταν και το απόγευμα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που επισης επιβλήθηκε εύκολα στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας του Άρη Παλαιοχωρίου με 3-0. Ετσι η διαφορά των τριών βαθμών μεταθύ των δυο βασικών διεκδικητών του φετινού τίτλου παρέμεινε αναλλοίωτη.

Την μεταξύ τους διαφορά διατήρησαν και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και τον ΓΑΣ Κοπανού αντίστοιχα.

Απο κει και πέρα το Μακροχώρι με την εκτός έδρας νίκη του επι του Ατρόμητου Διαβατού (1-2) βρέθηκε μια ανάσα από την μαθηματική του παραμονή στην κατηγορία καθώς χρειάζεται μολις τρεις βαθμούς ή μια ήττα της Ν. Νικομήδειας, η οποία σημειωτέον έχει να δώσει αγώνα με τον διεκδικητή του τίτλου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ αουτ.

Στην “μάχη” της ουράς τώρα η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και ΓΑΣ Κοπανού όπως ήδη αναφέραμε αναδείχθηκαν ισόπαλοι οπως ισόπαλο έληξε και το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας. Ετσι η διαφορά μεταξύ του Ν. Νικομήδειας, του ΓΑΣ Κοπανού, της ΑΕ Χαρίεσσας και Κεραυνού Επισκοπή παρέμεινε αναλλοίωτη με τις τέσσερις ομάδες να προσθέτουν από ένα βαθμό στο ενεργητικό της, ενω έχασαν έδαφος η Ποντιακή Νεολαία Αράχου και ο Ατρόμητος Διαβατού που ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από την Νίκη Αγκαθιάς και το Μακροχώρι αντίστοιχα.

Στην αντίπερα όχθη το Μακροχώρι νίκησε όπως ήδη αναφέραμε στο γήπεδο του Διαβατού τον Ατρόμητο και μπορεί να αισθάνεται πλεον άνετα, ενω τρεις βαθμούς πήραν και ο Αχιλλέας Νάουσας αυτός στα χαρτιά καθώς έπαιζε με την Δόξα Λιανοβεργίου.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα έξι παιχνίδια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 

ΑΡΑΧΟΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-9

Εύκολο πέρασμα από τον Αραχο της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Νίκης Αγκαθιάς καθώς συνέτριψε την τοπική Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 9-1.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η ομάδα της Αγκαθιάς ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων άνοιξε στο 15’ ο Λίτσι και στο 35’ ο Βούλγαρης έκανε το 2-0 για να έρθει στο 40’ ο Καραγιάννης και να γράψει το 3-0 που ηταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νίκη Αγκαθιάς συνέχισε να σφυροκοπει την εστία της γηπεδούχου ομάδας πετυχαίνοντας αλλα έξι τέρματα με τον Αντωνίου στο 47’, στο 77’ και στο 90’, Ζαρογιάννη 72’ και Κίτσα Ευγένη 51’ και 63’.

Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε το μοναδικό της γκολ στο 82’ με τον Πέτκο που μείωσε σε 1-8!

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Δεβετζίδης - Γιατζιτζόγλου).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 3-0

Καθαρή νίκη και για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που επιβλήθηκε στην έδρα του το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας του Άρη Παλαιοχωρίου με 3-0 και διατήρησε την επαφή του με την κορυφή.

Το σκορ άνοιξε για την μετέπειτα νικήτρια στο 23’ ο Πατατούκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το 2-0 έγινε στο 58’ με κοντινό πλασέ του Αθανασιάδη ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Φωτιάδη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Πετράϊ ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Αργυρόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Παπαδάκης - Παζαρτζικλής).

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Νέας Γενεάς και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που πανηγυρισαν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ που πέτυχαν έξι λεπτα πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο και το οποίο τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της αποφυγής των πλεϊ αουτ.

Το σκορ άνοιξε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο 47’ με κεφαλιά του Πετγκαζλή ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Ουέλιγκτον με τον Τσιάμπα Κ. να ισοφαρίζει στο 84’ με ψύχραιμο κοντινό πλασέ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους Νησελίτης - Μοσχόπουλο.

 

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-2

Πιο δύσκολα από ότι αναμένονταν το Μακροχώρι νίκησε στο γήπεδο του Διαβατού τον τοπικό Ατρόμητο με 2-1 και έκανε το πιο σημαντικό του βήμα για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ αουτ.

Το Μακροχώρι ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με απευθείας εκτέλεσε φαουλ του Ηλιάδη. Στην συνέχεια έπεσε η απόδοση του με τον Ατρόμητο να φθάνει στην ισοφάριση στο 63’. Μετά το 1-1 το Μακροχώρι ξαναβγήκε μπροστά και δεν άργησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ 1-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ για λογαριασμό του Μακροχωρίου ανοιξε στο 44’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Ηλιάδης με τον Πάτρα Κ. στο 58’ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 72’ ο Κουλουριώτης με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης με βοηθούς τους Παρασίου - Χριστοδούλου.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 4-4

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Χαρίεσσας και στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Κεραυνού Επισκοπής με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις αλλά και τους βαθμούς.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 15’ με τον Καρυπίδη με την Χαρίεσσα να ισοφαρίζει στο 25’ με γκολ του Δημητρούση, όμως λιγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 44’ η Επισκοπή ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Παραστατίδη.

Στο 57’ ο Γραμματικός ξαναέφερε το παιχνίδι στα ίσα ομως η Επισκοπή και πάλι με τον Παραστατίδη στο 65’ πηρε για τρίτη φορά προβάδισμα στο σκορ.

Με δυο γκολ μέσα σε τρια λεπτά στο 81’ και στο 84’ που πέτυχαν ο Στογιάννης και ο Γραμματικός η Χαριεσσα ανέτρεψε στο εις βάρος της σκορ κάνοντας το 4-3, όμως ο Παραστατίδης που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο 88’ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 4-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Κωστούλης - Γραβάς).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-1

Δίχως νικητη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του ΓΑΣ Κοπανού και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.

Το τελικό 1-1 με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα στο 41’ με κοντινό πλασέ του Ηλία με την Αγία Μαρίνα να ισοφαρίζει στο 75’ με γκολ του Πατσιαβούρα που πήρε το ριμπαουντ ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Κοπανού Κασαπίδη σε εκτέλεσε φαουλ του Τεπετού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας με βοηθούς τους Τράντο - Ρηγόπουλο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής